2777
2789
عنوان

ختم پسر عمه ام شوهرم برا غذا آبرو برام نذاشت

| مشاهده متن کامل بحث + 3787 بازدید | 118 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره تو اون همه آدم گفته این پیاز چرا کنار غذامه ؟ اونا هم دستپاچه رفتن غذا گرم کردن وای وای هم ...

بهش بگو اینجور موقعیتا درک کن اونا توحال خوبی نیستن 

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

ما تو مراسم خاکسپاری وسوم وهفتم اصلا هیچی نمیخوریم انقدر که صاحب عزا گریه میکنن ماهم همراشون گریه میکنیم چیزی از گلومون  پایین نمیره چه برسه به پیاز کنار غذا گیر بدیم

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری

😑همسرت هنوز تو دوران بچگی ۳ سالگیش که واسه مامانش ناز میکرد مونده واقعا رو میخاد اینجور کارا حالا ی وعده اصلا نمیخوردی چی میشد 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

واااای خدا من بودم نمیتونستم تحمل کنم و حتماااا کاری میکردم این رفتارشو کنار بذاره

واقعا ادمایی ک برخورد اجتماعی بلدنیستن خیلی عذاب آورن  

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
فکر کنم فعلا باید بپرسیم چون کامل نگفت

گوشه غذا چند تکه پیاز بوده شوم مگفته آه این پیاز چرا گذاشتن ؟ نمی خورم !!! گاهی پیاز باشه جداش می کنه و غذارو کوفت می‌کنه این بار آبر موبرد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

یاخدا باورم نمیشه خواهر زاده من ۵ سالشه غذاشو دوس نداشته باشه ساکت میشینه صداش در نمیاد مرد گنده اینو نمیدونه!!

خدا،صبرت بده منم خجالت کشیدم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

گوشه غذا چند تکه پیاز بوده شوم مگفته آه این پیاز چرا گذاشتن ؟ نمی خورم !!! گاهی پیاز باشه جداش می کن ...

نزدیش؟ نمیدونم چی بگم اصلاهمسر منم پیاز نه خام نه پخته نمیخوره اما جدا میکنه صداش درنمیاد

واااای خدا من بودم نمیتونستم تحمل کنم و حتماااا کاری میکردم این رفتارشو کنار بذاره واقعا ادمایی ک ب ...

مروز فهمیدم  دارم آتش می گیرم حالم بد شد خیلی بد از بس نفهمه نمی شه باهاش حرف بزنم اصلا درک نداره وای وای حالم بد به

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم