2777
2789

روز خاکسپاری پسر عمه ام همسرم بخاطر غذا آبرومو برد اصلا درک نداره صاحب عزا چه حالی داره غذا که پخش کردن  کنار غذا پیاز بود راحت می‌تونست کنار بذاره و غذا رو بخوره ( گوشه ظرف چند تکه پیاز بود)  اصلا قاطی غذا نبود می تونست جداکنه  بدبخت صاحب عزا رفتن غذا گرم کردن براش آوردن کوفت کرده خجالت نکشیده اونا داغ دارن امروز متوجه شدم چکار کرده

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر بدم میاد از این آدمایی ک ب فکر خودشونن

اه

خیلی بدت می اومد اصلا نمیخوردی،مگ بقیه مسئول شکم شما و ناز بودنتن😒

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

متوجه نشدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ای خدا از تفهمی بعضی ادمها که فقط ادمو زجر میدن نمیدونم اینا رو پدر و مادر بزرگ نکردن که هیچییی بهشون یاد ندادن؟مام داریم بدبختانه از این مورد مردها

خدا صبر بده فوت پسر عمتون رو تسلیت میگم روحشون در ارامش😑

اون غذا رو نخورده، یه غذای دیگه خواسته؟ 

آره تو اون همه آدم گفته این پیاز چرا کنار غذامه ؟ اونا هم دستپاچه رفتن غذا گرم کردن وای وای همه ما ناراحت نمی تونستم غذا بخوریم اونوقت همسرم چقدر نفهمه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم