2777
2789

من خودم اصلا ادم حساسی نیستم و اعتماد صد درصدی به همسرمم دارم 

شرایط همسرمم جوریه از صبح با یه عالمه خانوم در ارتباطه البته منم همینجوریم از صبح تا شب با یه عالمه اقا در ارتباطم ولی واقعا ذره ای اذیت نیستیم و به هم شک نداریم 

اما چند روز پیش اتفاقی پیام یکی از خانوما رو به همسرم دیدم که زیادی صمیمانه چت کرده بود و با اینکه همسرم محترمانه و سنگین جوابشو داده بود اما همون پیاما خیلی منو بهم ریخت و حتی باعث شد چند بار با همسرم بحثم بشه

من میدونم اون خانوم منظوری نداشته اما بازم اصلا درست نیست به افراد متاهل خیلی راحت برخورد کنید چون شاید برای شما یک لحظه باشه اما زندگی طرفو واقعا ممکنه تحت تاثیر قرار بده 

این تاپیکو زدم که هم ببینم بقیه خانومای متاهلم همین حسو دارن؟؟

هم اینکه یک یاداوری بشه برا هممون 

اینم بگیم ک دست ندن😐 حالا پسرعموته پسرخالته یا هرچی

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال هیچ فایده ای نداره حرف زدن . زنا بدجور خودشونو میچسبونن مردا مردا هم از خداشونه . ما هم اینجا تاپیک میزنیم آی شوهرم آی خیانت  .  یاد گرفتم تو زندگی اماده هر حمله ای باشم مخصوصا از شوهر

😭😭😭😭شوهر منم به زنداییش زنگ میزنن و پیام میدن نمیدونم چی میگن

فک کنم همه منو دیدن از بس تو همه تاپیکا میرم و میگم 

اعصابم خیلی خرده

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دقیقا منم چند وقت پیش یاد دوران مجردیم افتاده بودم که وقتی با یک مرد حرف می زدم اصلا نمیفهمیدم که چقدر مردها با ما فرق دارند.

چون خودم حسی نداشتم فکر میکردم طرف هم همینطوره

الان که ازدواج کردم میبینم چقدررر مردها با ما فرق دارند و خیلییی دقتم را زیاد کردم

مجرد و متاهل فرقی نداره هر دو را باید مراقب بود

اما متاهل ها گناه آدم دوبرابره

چون مرد که بلغزه زندگی زن و بچه اش هم تحت تاثیر قرار میگیره

سلام عزیزم بله کاملا حق با شماست اذیت میشه ادم، منم واسم این اتفاق چندبار افتاده و بحث پیش اومده و بااینکه همسرم اصلا جواب ندادن اون همکارهای خانپم دپباره و چندباره پیام های صمیمانه و... خوبه خانوما ارزش خودشونو بدونن و رعایت کنن که با مرد متاهل دلیلی نداره پیام و خنده و شوخی و... کارواجب داره کسی میتونه تماس بگیره اون هم در ساعات کاری، واقعا بعضیا اصلا متوجه نیستن و حدشونم رعایت نمیکنن

کلا خانوم اقا هم نداره این موصوع 

قبلا یبار شده بود یک اقایی از همکلاسیا بی منظور زیادی از من تعریف کرد همسرمم همون اطراف بود شنید 

همون ۲ ثانیه حرف اون بنده خدا باعث شد ما چند روز ماجرا داشته باشیم و همسرم تا میرفتم با اون بنده خدا حرفی بزنم یا کاری داشتم هی خودخوری میکرد 

😭😭😭😭شوهر منم به زنداییش زنگ میزنن و پیام میدن نمیدونم چی میگن   فک کنم همه منو دیدن از بس ...

یعنی چی خب ب زن داییش تذکر بده

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

حالا من رفته بودیم مسافرت

یکی از فامیل

زن هم داشت

من خیلی سنگین و خانومانه رفتار میکردم و پوشش مناسبی داشتم

ولی بازم اون اقا در حضور خانومش

نگاهای خیره میکرد یا چرب زبونی

متاسفانه در هر دو حالتش اینکار نفرت انگیزه

خب چی گفته بود بگو ک ماهم نگیم 

حرف حرف خاصی نبود 

لحن بیان مهم بود که لزومی نداشت طرف بخواد با همکارش اونجوری صمیمی باشه و به اسم کوچیک صدا کنه و استیکر نامناسب بفرسته