2777
2789
عنوان

تو صحبت و روابط با ادمای متاهل خیلی رعایت کنید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست
 یعنی چی خب ب زن داییش تذکر بده

من؟؟؟بارها به شوهرم گفتم میزنه زیرش،جراتشو ندارم به زن داییش بگم

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

دقیقا آقایون دست خودشون نیست ذاتا اینجورین 

حالا دوزشون فرق داره

من نمیدونستم اینقدر مهمه 

مثلا شوهرم میگفت بیرون میریم بچه رو با جان صدا نکن 

یعنی باورم نمیشد 

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال هیچ فایده ای نداره حرف زدن . زنا بدجور خودشونو میچسبونن مردا مردا هم از خداشونه . ما هم اینجا ...

اخه کلا فقط خانوما نیستن 

بالاترم گفتن کلا بعصی اقایونم شعورشون نمیکشه با خانوم متاهل باید با حواس جمع تر حرف بزنن

از چی میترسی ک جرعتشو نداری ب مادرشوهرت یگو وقنی پیام میده برو بشین کنار شوهرت ببین چی میگن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

عاشق شعر امضاتم سرودش رو شبکه پویا میخونن اشکم درمیاد

اصلا حساسیت نشون نده فقط عیر مستقیم و با مهربونی به شوهرت بگو مثلا خانم فلانی با یه مردی خیلی صمیمی حرف زد همه پشت سر مرده و زن  حرف میزدن اخرش کارش با زن خودش به طلاق کشیده شد

از چی میترسی ک جرعتشو نداری ب مادرشوهرت یگو وقنی پیام میده برو بشین کنار شوهرت ببین چی میگن

ای خواهر،مادرشوهرم شوته کلا،بگمم میگه خبری نیست 

میترسم چون شوهرم دودمانمو به باد میده،چون من از برنامه همراه من چکش میکنم و میفهمم  و نمیخوام هرگز بهش بگم که چکش کردم،با اطمینان میگه هیچ ارتباطی نداریم واقعا نمیخوام آبروش بره😔😔

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
ای خواهر،مادرشوهرم شوته کلا،بگمم میگه خبری نیست  میترسم چون شوهرم دودمانمو به باد میده،چون من ...

ببخشید اما بی عرضگی از خودته پس راحت بشین زندگیتو من اونم کارشو بکنه تو همراه من دیدی خودش مدرکه ابرو زنیکه رو ببر زنگش بزن تهدیدش کن. بگو ب شوهرت میگم یعنی انقد شوهرت برات مهمه ک میگی ابروشو نبرم کسی ک میره با زن شوهر دار و از همه بدتز زن داییش ابرو نداره 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
عاشق شعر امضاتم سرودش رو شبکه پویا میخونن اشکم درمیاد اصلا حساسیت نشون نده فقط عیر مستقیم و با م ...

متاسفانه از قبل حساسیتمو نشون دادم،چن سال قبل پیامشونو دیدم و البته در ارامش بهش گفتم کارش درست نیست اونم قبول کرد و عذرخواهی کرد،فکککککرشم نمیگردم،یه مدت دیدم یک ساعت میره بیرون و گوشیشم اشغاله با برنامه همراه من چکش کردم در کمال ناباوری دیدم زن داییشه،تا دی ماه چک کردم دیدم بله هفته ای دو سه روز در تماسن اونم گاهی نه کم،در حد نیم ساعت یه ساعت

بعد اون غیرمستقیم خیلی حرف زدم باهاش که این روابط صحیح نیست،بعدشم در مورد ارنباطش با زن داییش پرسیدم گفت اصصصلا رابطه ای نیست ولی من میدونم هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 ببخشید اما بی عرضگی از خودته پس راحت بشین زندگیتو من اونم کارشو بکنه تو همراه من دیدی خودش مدر ...

اره قبول دارم خیلی بی عرضه ام،در برابر شوهرم هیچی نیستم و هیچ کاری نمیتونم کنم،از نظر روحی ضعیفم

اره خیلی برام مهمه ابروش نره،نمیخوام حرمت بینمون شکسته بشه،زندگیم باهاش خوبه نمیخوام خرابش کنم 

تو همراه من بهترین مدرکه ولی نمیتونم بگم بهت بی اعتماد بودم و چکت کردم،پیشم خیلی زشته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 ببخشید اما بی عرضگی از خودته پس راحت بشین زندگیتو من اونم کارشو بکنه تو همراه من دیدی خودش مدر ...

کلا تو شک و تردیدم،میگم ارتباط عادی و سطحیه تا حساسیت نشون ندم ولی وقتی یادم میاد یک ساعت باهاش حرف زده همش از خودم میپرسم چی میگفتن؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
متاسفانه از قبل حساسیتمو نشون دادم،چن سال قبل پیامشونو دیدم و البته در ارامش بهش گفتم کارش درست نیست ...

دایی همسرتون چی؟اطلاعی دارا؟

میتونی به صورت ناشناس زنگ خطر بهش بدی؟

دایی همسرتون چی؟اطلاعی دارا؟ میتونی به صورت ناشناس زنگ خطر بهش بدی؟

داییش کلا شوته،دیدی میگن طرف سیب زمینی بی رگه؟؟دقیقا خود این اقاس،بی خیال

فک کن،شوهر من یه سری ده ونیم شب زنگش زد و ۵۰ دیقه حرف زدن،اون چه شوهریه نیاد از زنش بپرسه با کی حرف میزنی؟؟این نه،معلوم نیس تو چه دنیاییه

مثلا چی بگم بهش؟؟توروخدا راهنماییم کنین از این برزخ دربیام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داییش کلا شوته،دیدی میگن طرف سیب زمینی بی رگه؟؟دقیقا خود این اقاس،بی خیال فک کن،شوهر من یه سری ده و ...

یبا. که سوهرت داره باهاش حرف میزنه بصورت ناشناس بایه سیم کارتی که ثبت نشده به داییش بگو الان برو بواشکی ببین زنت با کی حرف میزنهو داره بهت خیانت میکنه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
یبا. که سوهرت داره باهاش حرف میزنه بصورت ناشناس بایه سیم کارتی که ثبت نشده به داییش بگو الان برو بوا ...

شوهرم خیلی احتیاط میگنه،هیچوقت جلو من زنگ نمیزنه،تو همراه من که چک گردم فقط تایمایی که سر کاره بهش زنگ زده،همه چیزو هم حذف میکنه،فقط چن بار شب که خونه بود گفت میرم بیرون کار دارم من زنگ میزدم تا اشغاله میگفتم به کی زنگ زدی چرت و پرت جواب میداد اونوقت از همراه من دیدم زن داییشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داییش کلا شوته،دیدی میگن طرف سیب زمینی بی رگه؟؟دقیقا خود این اقاس،بی خیال فک کن،شوهر من یه سری ده و ...

از یه خط ناشناس به دایی همسرت پیام بده و بهش بگو زنت با با یکی در ارتباطه بلخره یه کاری میکنه 

🥰