2777
2789
عنوان

تو صحبت و روابط با ادمای متاهل خیلی رعایت کنید ....

| مشاهده متن کامل بحث + 501 بازدید | 41 پست
از یه خط ناشناس به دایی همسرت پیام بده و بهش بگو زنت با با یکی در ارتباطه بلخره یه کاری میکنه 

این ممکنه اشوب به پا کنه 

من میگم به خود خانمه پیام بدم بگم به اقای فلانی دیگه پیام نده زنگ هم نزن وگرنه مجبورم کار دیگه ای کنم

من خیلی میترسم😭

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
شوهرم خیلی احتیاط میگنه،هیچوقت جلو من زنگ نمیزنه،تو همراه من که چک گردم فقط تایمایی که سر کاره بهش ز ...

پس اگر پنهانکاری میکنه خبری هست.رنداییش مگه جوونه؟چقدر تفاوت سنی با سوهرت داره

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این ممکنه اشوب به پا کنه  من میگم به خود خانمه پیام بدم بگم به اقای فلانی دیگه پیام نده زنگ هم ...

میتونی بصورت ناشناس بگی اگر رابطتو باهاش قطع نکنی آبروتو تو کلفامیل میبرم و به زنش هم میگم(بعنی مثلا بشما)

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
پس اگر پنهانکاری میکنه خبری هست.رنداییش مگه جوونه؟چقدر تفاوت سنی با سوهرت داره

من خیلی رو این خانم حساسم،من گفتم چون حساسم حتما پاک میکنه وگرنه چیز خاصی نیست،ولی وقتی دیدم تایمایی که با هم حرف زدن کم نبوده،۲۰ دیقه نیم ساعت و حتی یک ساعت دیگه نمیتونم اروم بمونم،میگم مگه چی میگن،چرا باید اینقدر حرف بزنن؟؟من با خواهرم خیلی حرف بزنم ۴۰ دیقه،اونا چی میگن اخه

زن داییش ۴۰ سالشه شوهرم ۳۳

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
میتونی بصورت ناشناس بگی اگر رابطتو باهاش قطع نکنی آبروتو تو کلفامیل میبرم و به زنش هم میگم(بعنی مثلا ...

اره اینجوری بهتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
این ممکنه اشوب به پا کنه  من میگم به خود خانمه پیام بدم بگم به اقای فلانی دیگه پیام نده زنگ هم ...

فایده ایی نداره 

برای اینکه زندگی خودت آسیبی نبینه باید به یه نفر دیگه  که بزرگتره و ازش حساب میبرن به طور ناشناس بگی

مثلا مادر زن دایی پدری 

مادر پدر دایی 

پدر و مادر شوهرت

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت

خوب ممکنه بفهمه تویی عزیزم به نظرم به شوهرش بگی بهتره بصورت ناشناس

ولی در هر صورت هرکاری میکنی بکن فقط دست رو دست نزار

🥰
فایده ایی نداره  برای اینکه زندگی خودت آسیبی نبینه باید به یه نفر دیگه  که بزرگتره و ازش ...

یعنی اگه تهدیدش کنم و بگم اگه ادامه داشت ابروتو میبرم بازم بی فایدس؟؟

همه اینایی که گفتی هیچ فایده ای ندارن،همشون ادمای سن بالا هستن که درک نمیکنن

بعدم اگه شوهرم بفهمه کوچکترین حرفی زدم کلا زندگیم به هم میریزه و من نمیخوام،حتی اگه بهش بگم میدونم باهاش درارتباطی بازم کوتاه نمیاد و همه چی بینمون خراب میشه

شوهرم خیلی پررو و حق به جانبه،اگه لج کنه همه چی تمومه حتی اگه مقصر باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره قبول دارم خیلی بی عرضه ام،در برابر شوهرم هیچی نیستم و هیچ کاری نمیتونم کنم،از نظر روحی ضعیفم ار ...

پس بذار کارشو کنه

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
کلا تو شک و تردیدم،میگم ارتباط عادی و سطحیه تا حساسیت نشون ندم ولی وقتی یادم میاد یک ساعت باهاش حرف ...

پس وقتی انقد راحت خودتو قانع میکنی درموردش حرف نزن و بهش فکر نکن

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
 پس وقتی انقد راحت خودتو قانع میکنی درموردش حرف نزن و بهش فکر نکن

نه قانع نمیشم ولی دنبال راهیم که بدون درگیری و تنش و بحث مسئله رو حل کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه قانع نمیشم ولی دنبال راهیم که بدون درگیری و تنش و بحث مسئله رو حل کنم

انشالله ک بشه