2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25505 بازدید | 305 پست
خودم ساکن تهرانم. مامانم بجنورده. ن با اتوبوس سه نفریم دو تا بچه دارم

اها من فک کردم تنهایی

رفتی اسی؟

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر کوچیکم سه سالشه خیلی بهم وابسته س. نمیتونم

سلام اسی جان خوبی بچه هات خوبن الهی بمیرم برات منم الان ۳ماهه دارم این عذاب ومیکشم ولی من نمیتونم برم میدونی خانوادم پشتم نیستن ولی خب کاری کردم خونرو زد به نامم ازش تعهد محضری هم گرفتم اما به هیچکس نگفتم چیکار کرده جون اینجوری قبح کارش ریخته میشه ودیگا ننیسه جمعش کرد گلم شوهرمن نقطه ضعفش آبروشه دگه به خانوادم بگم دیگه کلا خجالتو میزاره کنار این تحربه منه از دیگران دیدم

اره عزیزم تو راهم

خوب کردی رفتی

الان یکم احساس قدرت میکنی و حس میکنی قوی تر از قبل شدی

شوهرت از خجالتشه باهات تماس نگرفته،روش نمیشه زنگ بزنه نمیدونه چی بهت بگه

فردا پس فردا یا شایدم چن روز دیگه پا روی خجالتش میذاره زنگ میزنه

یا ممکنه بخاطر خجالتی که توی وجودشه،زنگ بزنه بهت و مث طلبکارا باهات حرف بزنه بگه چرا رفتی مگه چی شده و...

از الان فک کن چی بهش بگی که تنبیه شه

بترسونش ولی انشالا زندگیتون اوکی میشه شوهرتم دیگه با کسی پسر خاله نمیشه.

توکلت برخدا برو خوش بگذره بهتون

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

چون اسنپه  خواسنه خبر بده من رسیدم بیا پایین ینی ب مشتریش بعدشم ک پیام های هول طور فرستاده ب ...

دومی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟حانیه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دوتا بچه دارم. کوچیکه سه سالشه. نمیدونم چ غلطی کنم

عزیزم به خاطر بچه هات زندگی کن گناه دارن

من تجربه دارم که میگم همین اتفاق واسه منم افتاده

فکر نکن طلاق بگیری راحت میشی تازه تمام بدبختیات 

شروع میشه

تجربم به دخترایی میگم که هنوز ازدواج نکردن تصمیم خیلی سختیه حرف یه عمر زندگیه نگین به پدرومادر شما نمیفهمید،نگین خودمون بهتر میدونیم؛نگین ماعاشق هم هستیم،سرشون داد نزنین ،قهر نکنین بدونید اونا پدرومادرن بهتر میدونن اگه راضی نیستن بااون شخص ازدواج نکنید چون دوران عاشقی کوتاه بعدا میفهمید که اون شما بودین که نمیفهمیدید اون وقت دیگه دیره کاش زندگی دنده عقب داشت🥺😭😭😭
میخوام همین کارو کنم

نه اسی به خاطر بچه ها جدا نشو ولی به این راحتی هم کوتاه نیا بگو خونرو بزنه به نامت نزار کسی این موضوع رو بفهمه اگه اون بدونه همه فهمیدن میگه خب من که آبروم رفته پس چیزی برای از دست دادن ندارم اسی حتما حتما خونرو بگیر ازش وحق طلاق البته من خودم برای حق طلاق اقدام کردم تهران هستم بهم گفتن باید مهریتو ببخشی یا این که یکی از اعضای خوانواده همسرت بیان شهادت بدن منم که نه میخواستم مهرمو ببخشم نه این که کسی متوجه بشه جریانو 

چرا مردا اینقدر عوض ی شدن هاااااااااا

گناه ما زنا چیه باید با ابنا زندگی کنیم

خواستن توانستن است ❤️ من میخواهم وبه هرآن‌چه میخواهم دست پیدا میکنم ،،من پادشاه کائناتم وهرآنچه که من دستور بدهم کائنات موظف به اجرای آن هستن آری من اشرف مخلوقاتم که پروردگارم برای حکمرانی روی زمین مرا آفریده هست همان بنده ای که از گل سرشته وهمه مخلوقاتش در برارش به سجده در آمده اند۰۰۰آری خواستن توانستن است ❤️
سلام اسی جان خوبی بچه هات خوبن الهی بمیرم برات منم الان ۳ماهه دارم این عذاب ومیکشم ولی من نمیتونم بر ...

خانواده منم پشتم نیستن. ینی کسی رو ندارم بابام فوت کرده. مامانمم مریضه فشارش بالاس نمیخوام بهش چیزی بگم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم