2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25512 بازدید | 305 پست
شوهر اول منم همینجوری هول و کثافت بود. دختر همسایه شون دبیرستانی ، این ۳۵ ساله ! بهش پ میداد چقدر دخ ...

ازدواج مجدد کردین ؟ همسرتون خوبه ؟ 

واقعاً خیانت آدم رو نابود میکنه حتی در حد ی چت خیلی کوتاه 

شده آيا كه غمي ريشه ب جانت بزند ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ظهر ک زنگ زدم ازش پول بخوام برای کرایه دقیقا مث طلبکارا حرف میزد. خیلی پررویه. میگف بری همه چی رو خر ...

اره خب میخاد دست پیش بگیره پس نیفته

ببین من خودمو میگم مثلا توی خیابون بد تیپ بزنم شوهرم بگه چرا اینجوری تیپ زدی مردا نگات میکنن، خودم میدونم کارم غلطه ها ولی مجبورم برااینکه زبونم دراز بمونه و اوضاعو اروم کنم میگم کو که بد تیپ زدم مگه تو نگا زنِ مردم میکنی که کسی منو نگا کنه اصن به تو چه و...(مثال زدم)

حالا خودتم فک کن یبار یه کار غلطی میکنی عمرا کم بیاری و فک میکنی طلبکار شی شوهرت ساکت میشه و دیگه پیگیری نمیکنه.

حالا اونم چن روز دیگه که ببینه تو واقعاقصد کردی قضیه رو جدی بگیری،میاد از در مهربونی وارد میشه.

کلا مرحله ی اولِ دعواها کتمان کردن و طلبکار بودنه،بعد از چن روز میبینی نتیجه نداره اونوقت از در مهربونی وارد میشی.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

به دختره زنگ بزن بگو به مدیر اسنپ از شوهرت شکایت کنه، دهنشو صاف کنه تا دیگه پرو بازی درنیاره

دختره خودشموتنش میخاره ک اینقد با شوهرم حرف زده

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم
شوهر اول منم همینجوری هول و کثافت بود. دختر همسایه شون دبیرستانی ، این ۳۵ ساله ! بهش پ میداد چقدر دخ ...

چقد قوی و جدی هستی افرین بهت

مرتیکه هَوَله عوضی رو خوب ریدی بهش هیزه کثیف.

ادم از تنهایی بمیره بپوسه خاکستر بشه بهتر از زندگی کردن با همچین گه هاییه.

حالا شوهره اسی تااین حد زرِ مفت نزده میتونه گوششو بپیچونه بعدم بگه خونه رو بزن به نامم برگردم و...

بگه من اعتمادی بهت ندارم دیگه،یا خونه رو بنامم میزنی یا برو گمشو ور دل حانیه

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

اره خب میخاد دست پیش بگیره پس نیفته ببین من خودمو میگم مثلا توی خیابون بد تیپ بزنم شوهرم بگه چرا ای ...

مهربونیش بخوره تو سرش. اه حالم بد میشه پیامشو ب اون دختره یادم میاد

خدا ازش نگذره  ولی اون احتمالا وام رو میخواد نه شوهرتو

شوهرمم بخواد تعجب نمیکنم هم جوونه هم خوشگله. البته دختره هم خوشگل بود از همین دهرپ میسوزم

شوهرمم بخواد تعجب نمیکنم هم جوونه هم خوشگله. البته دختره هم خوشگل بود از همین دهرپ میسوزم

انقد خوشگلیشو به روش اوردی تااینجوری شد

منم بعضی وقتا به شوهرم میگم،ولی اصلا کم نمیارم که از من بهتری،همیشه میگم به هم میایم،هرکی هم ازم تعریف میکنه از راست و دروغ میکنم سر هم میام بهش میگم فلانی گفت چقد خوبم و همیشه از خودمم تعریف میکنم.

مردا خیلی بی جنبه و بدبختن دو بار بهشون بگی خوشگلی می.رینن تو جاشون

انقد خوشگلیشو به روش اوردی تااینجوری شد منم بعضی وقتا به شوهرم میگم،ولی اصلا کم نمیارم که از من بهت ...

ن برعکس اصلا تا حالا پیشش نگفتی تو خوشگلی و.. میدونم جنبه نداره

ن برعکس اصلا تا حالا پیشش نگفتی تو خوشگلی و.. میدونم جنبه نداره

عیب نداره خدا انشالا بهترین راهو برات پیش بیاره دیگه چن روز اگر میتونی فکرتو مشغول کن که زیاد درگیرش نشی

نذار از قیافه و تکوتا بیفتی🥲

دومی یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟حانیه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟    

ترفند مخ زنیه 

گفته چ با ه باشه یا با ح هر دوش خوبن 

ینی برا من فرقی نداره کدوم ه ح تو اسمته خودت همه خوبیارو داری و مهم خودتی 

ترفند مخ زنیه  گفته چ با ه باشه یا با ح هر دوش خوبن  ینی برا من فرقی نداره کدوم ه ح تو ا ...

آهان.........تازه فهمیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......