2777
2789
عنوان

شوهرم راننده اسنپه ب مسافرش این پیامو داده بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 25513 بازدید | 305 پست
کاش نمیرفتییی اونیکه باید میرفت شوهرته خونه رو خالی تحویل دادی رفتی که چی بشه؟

هنوز نرفتم وسایلامو جم کردم بعدظ میرم. اون جایی نمیره منم دیگه تحمل دیدنشو ندارم

برای شادی روح پدرم لطفا صلوات بفرستین. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره....خواستن قشنگ به ۷ روش سامورایی قانعم کنن

خدا نکشتت دختر 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

[QUOTE=308245160]ببین عزیزم حتما تو ماشین در مورد وامی چیزی صحبت شده شوهرت آشنایی چیزی داشته خواسته کاری کنه براش مید ...[/QUاره گفت میخواسته وام بگیره. گفتم ب تو چه ک برا اون وام جور کنی اصلا بتوچه ک اسم کوچیک طرف چیه. نمیتونم تحملش کنم دست خودم نیس. اگه اینجا بمونم حالم بدتد میشه

هنوز نرفتم وسایلامو جم کردم بعدظ میرم. اون جایی نمیره منم دیگه تحمل دیدنشو ندارم

نمیدونم ولی نرو.

اگر دلیل قانع کننده ای داشت توی پیام بهت میگفت،ولی معلومه نمیدونه چجوری میخاد ماس مالی کنه که ساکت مونده فعلا.

خداروشکر که جلوتر نرفته قضیه،ولی همینجا میتونی توی نطفه خفه اش کنی و نذاری جلوتر بره.

حالام نری بهتره چن روز بمون ببینم چی میشه

خدایا شکرت

عوضیه پر رو آب نبوده وگرنه شناگره خوبی بوده حق داری نخای ریختِ نحسو نکره شو ببینی ولی کاش میموندی ...

ازینایی نیستم ک بتونم از پس خودم بربیام از صبحه فقط دارم گریه میکنم

[QUOTE=308245160]ببین عزیزم حتما تو ماشین در مورد وامی چیزی صحبت شده شوهرت آشنایی چیزی داشته خواسته ...

میدونم عزیزم کاملا حق داری منم تجربه دارم

فعلا باید ادبش کنی 

انشالله درست میشه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
ازینایی نیستم ک بتونم از پس خودم بربیام از صبحه فقط دارم گریه میکنم

میدونم چی میگی ادم‌احساساتی هستی.اگر شوهرت ازت ترسیده باشه دیگه میشه اخرین باری که به مسافراش پیام بده

میگه چه غلطی کردم و هول برش میداره.خوبه که فهمیدی خداروشکر کن

خیلی بترسونش ولی نه انقد که دیگه گند بزنی

خدایا شکرت

میدونم چی میگی ادم‌احساساتی هستی.اگر شوهرت ازت ترسیده باشه دیگه میشه اخرین باری که به مسافراش پیام ب ...

فعلا فقط میخوام ازین شهر خرابشده برم. حالم خوب نیس. ده ساله بخاطرش تو شهر غریب زنگی کردم. روز اول ک ازدواج کردیم حتی پول حلقه گرفتن نداشت. الان بعد ده سال هم خونه داریم هم ماشین همه وسایلای خونه رو عوض کردیم. الانم نوبت منه ک عوض کنه