2777
2789
عنوان

بیاین راجب امروز یه چیزی تعریف کنم

238 بازدید | 18 پست

راستش الان که بهش فکر میکنم میگم کاش نمی‌کردم نمیدونم حالا آخرش بهم بگید شما بودین میکردین یا نه؟امروز من و نامزدم که عقدیم رفته بودیم بیرون یه جای دیدنی که توی شهرمون هست بعد اونجا پر سکو برای نشستنه ما هم یکمی وسیله برده بودیم نشستیم اونجا یکم موندیم چایی اینا خوردیم

خب

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد که بعد یه مدت اومدیم جمع کردیم بریم وقتی بلند شدیم همسرم کیف منو گرفت که من راحت کفشامو بپوشم بعد که بلند شدم کیفم دستش بود همزمان میخواست خودش کفششو بپوشه یهو به ذهنم رسید گفتم در جواب مهربونیش بهم منم کفشاشو به سمت خودش مرتب کنم جفت کنم که راحت بپوشه

بد نبوده ولی به شخصه خودم این کارو نمیکنم 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
بعد یهو دیدم هممممه آدمای که اطراف ما بودن خیلی بدجور نگاهم کردن🥺 حس بدی گرفتم  جوری که مثلا ا ...

اوووه فکر کردم چیشده

اگه بگم ما چیکارها کردی همه دیدن آب میشی😓

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

نه 

منم بارها پیش اومده کفش شوهرم و بچه ها رو جفت میکنم میزارم جلوشون

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
 تعریف کن عزیزم 

نه زشته

ولی ماهم حواسمون نبود بعد دیدیم دیدن مون😄

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
نه  منم بارها پیش اومده کفش شوهرم و بچه ها رو جفت میکنم میزارم جلوشون

واقعا یه لحظه دیدم حتی اونایی که پشتشون به ما بود هم چنان برگشتن که من و نامزدم هنگ کردیم راستش 😅

ول کن بابامردموهمینکه به شوهرت احترام گذاشتی خودش کلیه 

اره درسته اتفاقا شوهرم خیلی خوشش اومد خوشحال شد انتظار نداشت منم خودم چون دیدم کیف منو گرفت گفتم محبتشو جبران کنم