علوم تربیتی، آزمون استخدامی برای آموزگاری شرکت کردم و پارسال قبول شدم، بستگی به زمانت داره و نوع خون ...
منم علوم تربیتیم خرداداینده تموم میشه میتونم شرکت کنم؟؟؟
یا سال ۱۴۰۴ مجاز میشم؟؟ بعد ازامسال شروع کنم ب خونون منابع یل زوده؟؟؟ درضمن دوتا بچه دارم دست تنهام هستم و سوال بعدی منایع اصلی بخونم یا این خلاصه و اکسیر و کانال های نوین استخدام و افق و استاد کیانی واینا ک تو تل هیتن؟ راهنمایم کن شما چجوری خوندی روشتو چن ماه وقت گزاشتی
همسرم نظامی نیست . توی دفترچه خوندم مراکز استانها شامل بومی نمیشن . این معنیش چیه . مثلا فرقی ...
برخی از همکارای من از شهرستان هستند و کرج قبول شدن، و اینجا خونه کرایه کردن، شما هر جا رو بخوای برای استخدام شدن میتونید انتخاب کنید،
بومی بودن یه امتیازی داره که پارسال ضریب 1.4 بود یعنی نمره فرد ضربدر 1.4 میشد، ولی وقتی شما برای قبولی در یک مرکز استان آزمون میدین حتی اگر بومی باشید امتیاز نداره، مثلا شما خودتون بومی تهران حساب میشید ولی چون تهران مرکز استان هست ضریب 1.4 برای شما حساب نمیشه، ولی تصور کنید یکی بومی شهر مبارکه هست و برای استخدام شدن هم شهر مبارکه رو انتخاب می کنه، هر نمره ای بگیره ضربدر 1.4 میشه
منم علوم تربیتیم خرداداینده تموم میشه میتونم شرکت کنم؟؟؟ یا سال ۱۴۰۴ مجاز میشم؟؟ بعد ازامسال شروع ک ...
تا جاییکه یادمه اگر تا زمان مصاحبه مدرک رو می گیری پس می تونی شرکت کنی،بله چون بچه هم داری از همین الان منابع رو پیدا کن بخون، من هم کتاب خوندم هم جزوه، از چند ماه قبل برنامه ریزی کردم، اول دو ماه و چند روز خوندم، بعدش یک ماه و چند روز بی خیال شدم نخوندم ، وقتی دفترچه اومد دوباره با پشتکار خوندم، تا دو ساعت قبل امتحان در حال خوندن بودم.
ممنون چقدر اطلاعاتتون عالیه . خدا خیر بده بهتون . یعنی بومی بودن فقط امتیاز نمره داره اونم نه ...
بله شما هر جا دوست داری شرکت می کنی، ولی چون شما محل تولدتون مرکز استانه (تهران ) اگر شهرستانهایی که مراکز استان نیستند شرکت کنید به ضرر شماست، شما امتیاز بومی اونجا رو ندارید ولی اونایی که متولد اونجا هستند دارند و ضریب 1.4 میگیرن پس از شما جلو میوفتن پس بهتره مراکز استان انتخاب کنید حالا هر مرکز استانی باشه فرقی نداره (تهران اصفهان کرج... ) . مراکز استان برای هیچکس امتیاز بومی نداره، ولی تو مصاحبه ازتون درباره جایی که انتخاب کردی سوال میپرسن باید اطلاعات داشته باشی مثلا جاهای دیدنی زیارتی تاریخی، افراد مشهور و چون شما خودتون اصفهان هستید قطعا آشنا هستید
ازمون هر سال مرداد ماه برگزار میشه ؟ شما کلا چند ماه برای خوندن وقت گذاشتید ؟
این دو سال که اردیبهشت بوده و ممکنه تغییر کنه، گفتند شاید امسال بهمن یا اسفند یه آزمون مجدد داشته باشند باید خبرها رو پیگیری کنید، من بیشتر از سه ماه خوندم ولی به هم پیوسته نبود چون وسطش یدفعه بی خیال شدم، ماه آخر بیشتر از همه ماه ها درس خوندم، حتی دو ساعت قبل آزمونم در حال خوندن بودم، روز آزمون ساعت 4 از خواب پا شدم تا 6 خوندم و بعدش رفتم محل آزمون