2777
2789
عنوان

معلم های ابتدایی که با آزمون استخدامی رسمی شدید بیاید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 115 پست
سلام عزیزم مصاحبه ماده ۲۸ گروهیه؟یا انفرادی؟

سلام گلم من سال ۱۴۰۰ استخدام شدم 

مصاحبه ما فردی بود یعنی من بودم و ۴ نفر مصاحبه گر 

اما مصاحبه دانشگاه فرهنگیان گروهی بوده یعنی ۴ نفر از دانشجو ها با هم بحث میکردن در مورد موضوع مد نظرشون

سلام کل تاپیک رو خوندم ماشاالله سطح علمیت بالاس سوال دارم ازت  من الان دیپلم نظام قدیم هستم&n ...

بله عزیزم چرا امیدی نباشه الان تا ۴۰ سال با لیسانس میگیرن 

شما برو آموزش ابتدایی یا روانشناسی بخون بعد آزمون بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم دولتی خوندم و ماده 28 قبول شدم ولی تو همکارانم تعداد کمی دولتی هستند، هم دانشگاه آزاد هستند ...

عزیزم معدل کارشناسیم بالاباشه شانس استخدامم بیشتره یانه ربطی نداره؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
فقط اگر شاگرد اول دوره لیسانس بوده باشی امتیاز داره

عزیزم دروس تخصصی اموزش ابتدایی شامل ریاضی فیزیک شیمی هم میشه این دروس دارین اصلا چه تخصصی چه عمومی

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
عزیزم دروس تخصصی اموزش ابتدایی شامل ریاضی فیزیک شیمی هم میشه این دروس دارین اصلا چه تخصصی چه عمومی

اون زمان که من آزمون دادم دروس تخصصی و عمومی بود، الان تغییر کرده شده سه قسمت تخصصی اختصاصی عمومی، باید سرچ کنی دروس رو  پیدا کنی 

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
اون زمان که من آزمون دادم دروس تخصصی و عمومی بود، الان تغییر کرده شده سه قسمت تخصصی اختصاصی عمومی، ب ...

سلام عزیزم ، اطلاعاتت خیلی بالاست می‌خواستم یه سوال ازت بپرسم .

من کاردانی مو گرفتم و می‌خوام کارشناسی ناپیوسته آموزش و پرورش ابتدایی آزاد ثبت نام کنم ، اما نمی‌دونم برای آزمون استخدامی باید کاردانیم هم آموزش ابتدایی باشه یا نه .

چون کاردانی من هنره و هیچ ربطی به آموزش ابتدایی نداره وگ، می‌خوام بدونم بعدها به خاطر اینکه با هم مرتبط نیستند مشکل به وجود میاد یا نه ؟

سلام عزیزم ، اطلاعاتت خیلی بالاست می‌خواستم یه سوال ازت بپرسم .من کاردانی مو گرفتم و می‌خوام کارشناس ...

سلام تا جایی که می دونم  آخرین مدرک مهمه 

بهتره از اداره آموزش و پرورش استانتون بپرسید 

گر نگهدار من آنست که من میدانم....