2777
2789
عنوان

بچه ها شما براتون مهمه خانواده پارتنر وجهه خوبی داشته باشه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 76 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه من هفت ماهم ازش بزرگ‌ترم 😄من شاید بیست درصد ازش خوشم بیاد

خواهر عزیزم الکی وقت و انرژی ات رو به هدر نده

😁 حیف شما نیست اخه؟ الکی الکی با یه پسر ندیده نشناخته و بیخود چت کنید؟

🌷🌷👏

پیش اومده من الان دبگ ت دوستی نمیرمو پول برام مهم نیست تا جایی مهم ک بتونه ی زندگی خوب برام بسازه

اگ خود ادمم بخواد خانواده راضی نمیشه .. 

طرف حداقل یه حد وسطی باید باشه 

ادم میگ وقتی موقعیت پیش بیاد‌همه چی براش مهم میشه 😔

خواهر عزیزم الکی وقت و انرژی ات رو به هدر نده😁 حیف شما نیست اخه؟ الکی الکی با یه پسر ندیده نشناخته ...

راست میگی 

میترسم دلش بشکنه یهو سرد رفتار کنم 

این حس بد بهش دست نده چون شغل پدرش گف اینجوری شدم 

من برام مهمه پدر شوهر آیندم بچه هاشو با نون حلال بزرگ‌کرده باشه و یه آبرویی هم داشته باشه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

راست میگی میترسم دلش بشکنه یهو سرد رفتار کنم این حس بد بهش دست نده چون شغل پدرش گف اینجوری شدم

نه بهش با احترام بگو بابت ابراز احساستون ممنونم اما این حس و علاقه دو طرفه نیست و عاقلانه نیست که ارتباط ما ادامه پیدا کنه

موفق باشید

روز خوش

🌷🌷👏

من برام مهمه پدر شوهر آیندم بچه هاشو با نون حلال بزرگ‌کرده باشه و یه آبرویی هم داشته باشه

متاسفانه حقیقت زندگی چیز دیگست 

همه میگن. مادیات مهم نیست طرف ادم باشه 

اما بری تو رابطه پول همه چی بولد میشه مهم میشه 

متاسفانه حقیقت زندگی چیز دیگست همه میگن. مادیات مهم نیست طرف ادم باشه اما بری تو رابطه پول همه چی بو ...

والا من از پدر شوهره توقعی ندارم پسر خودش باید به فکر خودش باشه 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

اره باید کم کم رابطه رو سرد کنم

عزیزم من مورد مشابه برام پیش اومد تازه اقا پسر وضعیتش بهتر از این مورد شما بود و خیلی هم یهویی عاشقانه رفتار میکرد خب من این حس رو نداشتم و نمیخواستم الکی کش پیدا کنه و یهو درگیر مسائلی بشم که به زندگیم آسیب بزنه

برای همین با یه پیام مشابه خداحافظی کردم

🌷🌷👏