2777
2789
عنوان

معلم های ابتدایی که با آزمون استخدامی رسمی شدید بیاید !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 115 پست
همون دیگه دو سال باید زمان بگذاریم  آخرش مشخص نیست بتونیم قبول بشیم مصاحبه رو یا نه .  م ...

شما رشته تون آموزش ابتدایی هست ؟ 

یعنی با این رشته نمیشه آزمون داد و باید رشته های مرتبط با این رشته رو خونده باشیم ؟ 

خانمی یه سوال دیگه شرمنده .  من اهل تهرانم اما بخاطر شغل همسرم باید بیست سالی در اصفهان بمونیم ...

برای بومی یا باید متولد یه استان باشی یا ده سال اونجا ساکن باشی، پارسال مراکز استان امتیاز بومی نداشت و فقط شهرستانها امتیاز بومی داشتن، اگر برای استخدام در  خود اصفهان آزمون میدادید امتیاز بومی نداشت، اگر همسرت نظامیه میتونی تهران شرکت کنی و بعد یک سال انتقالی بگیری، چون به همسران نظامی انتقالی به محل کار همسر میدن

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معدل تاثیر نداره، فقط شاگرد اول کلاس خودتون در دوره دانشگاه نمره داره، پارسال ۶ نمره  در مصاحبه ...

ببخشید یک سوال دیگه

من کاردانی و کارشناسی ناپیوسته میخونم شاگرد اول بودن هر دو مقطع مهمه ؟ یا فقط کارشناسی ؟ 

ببخشید یک سوال دیگه من کاردانی و کارشناسی ناپیوسته میخونم شاگرد اول بودن هر دو مقطع مهمه ؟ یا فقط ک ...

یکیش کافیه، تا جایی که میدونم فرقی هم نداره کدوم باشه چون شما بهر حال شاگرد اول بودی و این امتیاز داره، و نکته دیگه اینکه حتی اگر دو تا مقطع شاگرد اول باشی فقط 6 نمره بهتون تعلق می گیره، این طور نیست که دو تا نامه ببری دو تا 6 نمره بدن چون کسی بود ارشد داشت هم تو لیسانس هم تو ارشد شاگرد اول بود گفته بودن فقط 6 نمره تعلق می گیره

شما رشته تون آموزش ابتدایی هست ؟  یعنی با این رشته نمیشه آزمون داد و باید رشته های مرتبط با ای ...

نه من که رشته لیسانسم اصلا مهندسی بوده . 

توی دفترچه آزمون استخدامی نگاه کنید رشته های مرتبط رو نوشته 

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
اینکه میگن آزمون استخدامی خیلی سخته و رقابت بالاست درسته ؟  و تا چند سال دیگه این آزمون هست ؟ ...

سخت نیست ولی نیاز به تلاش داره، تا دو سه سال آینده کمبود معلم زیادتره، قطعا آزمون هست، بعد از اون هم درسته کمبود جبران میشه ولی برای جایگزین کردن معلمان بازنشسته باید آزمون برگذار بشه

خانمی یه سوال دیگه شرمنده .  من اهل تهرانم اما بخاطر شغل همسرم باید بیست سالی در اصفهان بمونیم ...

عزیزم برای بومی بودن به شناسنامه و محل تولدت نگاه میکنن 

اگر محل تولد تهران باشه بومی تهرانی و اگر اصفهان باشه بومی اصفهان

نه من که رشته لیسانسم اصلا مهندسی بوده .  توی دفترچه آزمون استخدامی نگاه کنید رشته های مرتبط ر ...

پس با رشته آموزش ابتدایی میشه آزمون داد دیگه ؟!

دفترچه آزمون استخدامی تو نت هست ببینم ؟ 

برای بومی یا باید متولد یه استان باشی یا ده سال اونجا ساکن باشی، پارسال مراکز استان امتیاز بومی نداش ...

همسرم نظامی نیست . توی دفترچه خوندم مراکز استانها شامل بومی نمیشن . این معنیش چیه . 

مثلا فرقی نمیکنه من مرکز تهران یا اصفهان آزمون بدم ؟ 

اصفهان هم فقط پنج ساله که اومدیم 

دیپلم و لیسانسم برای تهرانه 

اگه ارشد اصفهان بگیرم کجا باید آزمون بدم 

واقعا ببخشید 🙈

عزیزم برای بومی بودن به شناسنامه و محل تولدت نگاه میکنن  اگر محل تولد تهران باشه بومی تهرانی و ...

پس اینکه میگن سه سال آخر تحصیل هم ملاک هست اون چطوریه