2777
2789
عنوان

رژیم آب

692 بازدید | 40 پست

کسی تا حالا گرفته؟ من میخوام از فردا بگیرم واقعا نیاز دارم ۱۰ تا ۲۰ کیلو کم کنم و خواهشن نیاد نصیحت کنید چون واقعا خسته شدم بخاطر وزنم مسخره شدن سعی کردم از نهایت وقتم تو این تابستون استفاده کنم ولی نشد هر راهیم بگید امتحان کردم ولی نهایتا ۲ تا ۴ کیلو بوده اونم تا وقتی رژیم مو قطع میکنم برمیگرده پس تنها راهم مونده رژیم اب ک خیلیم تعریفشو شنیدیم کسی نتیجه دیده اینجا ازش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو منم بگیرم چجوریه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

من میام و نصیحتت میکنم چون سلامتیت برام مهمه

توروخدا نکن عزیزدلم

تو بخور کم بخور

مثلا ناهار سیب زمینی آب پز

شام مرغ آب پز

مولتی ویتامینم بخور

سبوس برنجم بخور موهات نریزه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

رژیم کتوژنیک بگیر . من الان هفته سوم هستم درسته زیاد کم نشدم ولی خوب اگه ورزشو شروع کنم به نظرم بشه . اصلا مکانیزمش خیلی خوبه کتو 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

منم از وزن بالا رسیدم به پایین 

ولی رژیم آب و فقط تونستم ده روز بگیرم.برای معده به شدت ضرر داره.چون اسید معده برای هضم نیاز به غذا داره.و وقتی بهش غذا نرسونی معده رو داغون می کنی.

به جای اینکه بعدش بیمارستانی بشی خدایی نکرده،یه دکتر تغذیه برو.آزمایش بده اصولی لاغر شو.

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

رژیم کتوژنیک بگیر . من الان هفته سوم هستم درسته زیاد کم نشدم ولی خوب اگه ورزشو شروع کنم به نظرم بشه ...

کتو گرفتم خوب بود تو سه روز 2 کم کردم ولی ادامه ندادم دیگه ولی خب نگه داشتن وزنم سخت تر از کم کردنشه من زمان ندارم وگرنه اره