2777
2789

دوستم سنش ۳۸ بود در عین تعجب با همکلاسی دوره دانشجویش که اون زمان ۲۰ سالش بود تو اینستا آشنا میشه و این آشنایی به ازدواج میرسه . خودش گفت این ازدواج یه معجزه بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تعریف کن اگر واست محال بوده 

ت زندگیم فراز و نشیب های زیادی بود. خودم از لحاظ چهره و کلاس خیلی خدایی بودم. همیشه هم دنبال کسی بودم که مثل خودم باشه که بتونم باش راحت باشم.  همیشه یا دخترای خیانت کار می اومدن سمتم. یا ب درد نخور. چند سال اینطوری بود روح و روانم رو اذیت کرده بود.   دیگه با دلشکسته به خدا گفتم. گفتم خدایا یک دختری بهم بده که از حوری های بهشت خوشکل تر و از فرشته ها مهربون تر . تمام مشخصاتشو توی دفتر نوشتم. یک روز مادرم خواب میبینه. میگه خدا ارزتو برآورده کرده. گفت دختر آیندتو توی خواب دیدم.که یک آقایی بهش میگه این عروسه توعه. من اصلا مشخصاتشو ب مادرم ندادم. یک دفعه دیدم خودش مو ب مو همه رو گفت.  گفت دیگه موعدش کمه. زود میادش خیلی کم.  خدا همیشه هست 

سِتارِم‌رَفته‌کُجایی‌کَهکِشان:)

منم یکی از دوستام دو بار طلاق گرفته بود ۳۰ سالگی با شوهرش اشنا شد ۲ سال هم کات کردن ولی ۴۰ ازدواج کردن پسره هم ۲ سال کوجیکتره و واقعا هم خوشبختن . ببین اگه روابط اجتماعیت رو خوب کنی و به ظاهرت برسی بهت قول میدم تا یسال ازدواج کنی . من خودم ۲۲ از نامزدم جدا شدم همش ترس اینو داشتم کسی نیاد ولی با روابط اجتماعی بالا و به ظاهر رسیدن خیلی خاستگار دارم

ت زندگیم فراز و نشیب های زیادی بود. خودم از لحاظ چهره و کلاس خیلی خدایی بودم. همیشه هم دنبال کسی بود ...

گفتی ی دختری میخواستم مثل خودم، ینی شما از حورها زیباتر و مهربونترید؟! 

الان عقد کردی با فقط در حد خواب بود 

ن در حد خواب. ولی موعدش نزدیکه بیاد😍 مطمعنم. خیلی‌ تلاش کردم براش پیشه کسی ک م و و ک ل داره هم رفتم تایید کرده طرفو. گفت ب زودی میاد. 

گفتی ی دختری میخواستم مثل خودم، ینی شما از حورها زیباتر و مهربونترید؟! 

ن  اگر متوجه بشی میبینی دعام اینطوری بودم. ولی خودم چهرم خیلی خوبه. دوست دارم یکی مثل خودم بیاد. مهربونم وفا دار. از هر لحاظ