خانما دیشب همین موقعا یه کاربر به اسم غزال ۲۳ تاپیک زد که مادرش از ساعت ده شب از خونه زده بیرون و برنگشته چندجا هم گشتن پیدا نشده
آخرش چبشد؟ دروغ بود؟؟؟؟!!!!
آخه رفتم توی تاپیک دیدم تعطیل شده.
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هی میگفتیم بابا زنگ بزن پلیس یا بیمارستانای شهرتون
باز همچنان اینجا بود
البته بعضیا هم میگفتن تا صبح صبر کن
نمیدونم دروغ بود یا نه ولی چه دلی سوزوندیم براش :|
درخواست دوستی قبول نمیکنم|| کاربر گرامی، اینجا یه سایت تبادل نظر عمومی هس نه چت شخصی و هرکس میتونه به هر پستی ریاکشن بده. پس اگه به پستت توی یه تاپیک ریپلای زدم، نگو: «با تو نبودم. مخاطبم استارتر بود» این حرف خیلی مسخره است.
اومده بود خونه مادربزرگش دیگه زاستو دروغشو نمیدونم
اها مرسی
آدم نمیدونه دعا کنه این تاپیکا دروغ باشه یا راست!!
ولی من هرچی میگردم دیگه اون کاربرو پیدا نمیکنم...
نه دروغ نبود امروز ظهر برگشته بود گفته نگفته کجا بوده گفت شوهرش دعواش کرده و اونم طلبکارانه جواب د ...
فکر این که شما میگی یکی دیگه است
چون تاپیکی که من میگم دختره میگفت مادر پدرش ۱۶ ساله طلاق گرفتن خودش و خواهرش با مادرشون زندگی میکرپن
کلا مشکوک بود میگفت رفته مسافرت آخه مگه نصف شب پامیشن مسافرت بعدش ظهر برمیگردن خونه؟
عجب من دیگه اینا رو نخوندم
فقط تا اونجا موندم که هی حرمو(حرم امام رضا) گشتیم پیدا نشد.
بعدشم میگفت مامانش بدون کیف و گوشی رفته.
چطور با این وضع رفته مسافرت؟!