2777
2789

شوهرم دانشجو هستش سال آخر درسشه یکم مشکل مالی داریم الان تو ماکسیم کار میکنه خرجمون رو درمیاره امروز برادرم تلفنی  گفت با دوستام میخوایم بریم شمال شوهرت نمیتونه خودش بیاد مارو ببره ؟ منم بهونه آوردم نه اونجا برگشت نداره نمیاد . حالا عصر  شوهرم بهم زنگ زده قضیه رو بهش گفتم انقدر بهش برخورد گفت چرا هیچی بهش نگفتی تو بدتر از همه ر.ی.د.ی رو من خداحافظ قطع کرد . 

حالا چیکار کنم به نظرتون ؟ چی بهش بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه کردی واقعا ، یعنی خودت فکر نکردی نگم که یهو غرورش خدشه دار نشه ؟ حالا که دیگه شده بزار یکم آروم شه ازش معذرت خواهی کن و بگو منظوری نداشتی و خودت به برادرت مواب منفی دادی ، اصلا نباید کلا به شوهرت میگفتی 

بد کردن نمیخواستن پولو بدن به راننده ی غریبه؟

ببین شوهرش چون دانشجو هستش فعلا نمی تونه بره جایی سر کار ، فعلا علی الحساب داره اینکارو میکنه ، در خودش نمیبینه که اینکاره باشه به خاطر شرایط این شغل و داره فعلا ، شغل فعلیش چیزی نیست که در توانشه و بخوادش تحت اجباره غرورش اذیت شده از این حرکت 

اره البته من فکر کردم مجانی میخواسته ببرتشون اگه شوهرت زرنگه پول میگیره ازشون چ اشکالی داشت شاید ه ...

شوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار از مهندسای ناسا بوده الان اومده تو ماکسیم خیلییی هم کسرشانش میشه بگه من تو ماکسیم کار میکنم 

نه به غرورش برخورده مثلا باید به داداشم میگفتم خجالت بکش این چه حرفیه 

اگه اینجوریه خوب نباید میگذاشتی کسی بفهمه تو ماکسیم کار میکنه

که بخوان ازش همچین درخواستی بکنند که ناراحت بشه

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸