2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حد تخصصی ب درساشون وارد نیستم ولی از بچگی عاشق درمان مردم بودم بدون اینکه اون زمان بدونم پزشکی ...

درمان مردم که همه دوست دارن.

البته ممکنه واقعا مناسب این کار باشی. من به شخصه حین درس خوندن مدام به ساعت نگاه میکنم. یا خوابم میگیره یا دلم پر میزنه برای اینکه برم یکار دیگه انجام بدم. در حالی که موقع حل مسائل فیزیک و ریاضی اینجوری نیستم. عاشق کارای گرافیکی هستم ساعت ها میتونم برای اینجور کارا وقت بزارم. از خوابم بزنم. حتی بعد که دست از کار میکشم میفهمم به خاطر طرز نشستنم کمر درد گرفتم.

گلم به جز علاقه به درس خوندن شما باید ویژگی های دیگه هم داشته باشی. باید خیلی آدم حواس جمعی باشی. سرعت عمل بالایی داشته باشی. 

یه چیزی هم بگم. محیط درمان انرژی منفی داره. خواه ناخواه روی آدم تاثیر میزاره.

یه پزشک کاملا زندگی شخصیش تحت تاثیر شغلش قرار میگیره. دیگه نمیتونی مثل بقیه مردم زندگی کنی. برا همسر و بچه هات وقت بزاری. باید این موضوع در نظر بگیری قرار نیس همیشه مجرد بمونی

ببخشید متوجه نشدم یعنی دستیاری و تخصص یکیه؟ استریت چی هست؟

اره دیگه تخصص همون دستیاریه 

استریت یعنی میتونی یکبار قبل طرح ازمون بدید اگه تخصص قبول شدی که میری تخصص بعد تخصص یکجا هم طرح عمومی رو میری هم تخصص یعنی ۴ سال اگه هم نه که میشه اول طرح عمومی که ۲ ساله رفت بعد ازمون تخصص داد بعد تخصصم طرح دوساله خودشو رفت 

استریتم شرایط مختلف داره مثلا معدل بالا ، المپیاد ها و ازدواج و ...

ممنون نکته های خیلی خوبی یاداوری کردید بهم حتما بهشون فکر میکنم

امیدوارم موفق باشی و درست انتخاب کنی. نمیدونم چند سالته ولی اگه زیر ۲۰باشی، احتمالا تصور رویایی از زندگی آینده داری که قطعا اینطور نخواهد بود.

من پزشکی دیدم که انقد علاقه منده هیچ وقت احساس نمیکنی خسته باشه  . پزشکی هم دیدم از همون اول که میاد خسته و بی انرژیه و غر میزنه و تهش هم پزشکیه که هیچ کس حرفشو قبول نداره.

دمت گرممممم واقعاً میشه لطفااااااا از تک تک رمز و رموز موفقیتت تو سال دوم  و عدم موفقیتت تو س ...

سال اول درس خوندنم استمرار نداشت شل کن سفت کن میخوندم ازمون درست نمیدادم تحلبل ازمون درست نمیکردم بیرون میرفتم یه هفته میخوندم یه هفته نمیخوندم

دمت گرممممم واقعاً میشه لطفااااااا از تک تک رمز و رموز موفقیتت تو سال دوم  و عدم موفقیتت تو س ...

سال دوم فقط ۸ روز تو کل سال استراحت داشتم و شاید سرجمع ۷ ۸ بار از خونه بیرون رفتم هرروز مرتب برنامم انجام میدادم ازمون ب موقع تحلیل تست مشاوره کلاس جمعبندی درست ازمون قلمچی و سنجش و اینکه نمیذاشتم هیچی ب درس خوندنم لطمه وارد کنه همه چی سرجاش بود ببین من حتی تایم تغذیه سرکنکورمم تمرین کردع بودم  هرچند میتونستم خیلی بهتر ازینا باشم:(ولی یکم این اواخر خسته شده بودم که بهم لطمه وارد کرد