شکیبازندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 عنوان کسی ایمپلنت کرده پایه هاش چه جنسیه میگین کره ای یاالمانی یاسوییسی راضی بودین 109 بازدید | 22 پست کسی نیست برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️ 1404/08/13 | 17:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18399 اگه میشه به تاپیک آخر من سر بزنید و صفحه ۲عکس گذاشتم و نظرتونوبگگیذ هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20153 فک کنم کره ای از همه ارزونتره و المانی گرونترخبر دارید هر واحد ایمپلنت هزینش چقدره؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
شکیبازندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 آلمانی بهتره المانی الان تقریبا۳۵تومنه سوییس ۲۵کره ای ۱۸منم موندم سوییسی متوسط بزنم المانی گرونه برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20153 بهترینش سوییسی بعد المانی بعد کره ای قیمتاشو خبر داری؟ این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
شکیبازندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 فک کنم کره ای از همه ارزونتره و المانی گرونترخبر دارید هر واحد ایمپلنت هزینش چقدره؟ اره المانی ۳۵فقط پایه ش روکشش دیگه جداس برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20153 اره المانی ۳۵فقط پایه ش روکشش دیگه جداس میتونی قسطی بدی من رفته بودم دکتر دیدم ملت چک مینوشتن میدادن این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
khorshid_s عضویت: 1401/05/07 تعداد پست: 910 قیمتاشو خبر داری؟ ببین همینا هم درجه یک و دو داره مثلا سوییسی درجه یک الان بالای ۴۰ هستش المانی درجه یک و دو داریم و....
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20153 ببین همینا هم درجه یک و دو داره مثلا سوییسی درجه یک الان بالای ۴۰ هستش المانی درجه یک و دو داریم و. ... استارتر که گفت المانی گرونترهمن تو پیج دکتر دیدم بیشتر المانی تبلیغ میکنن این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم
شکیبازندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 ببین همینا هم درجه یک و دو داره مثلا سوییسی درجه یک الان بالای ۴۰ هستش المانی درجه یک و دو داریم و. ... شماتهرانی دکترخوب سراغ داری ؟ برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
شکیبازندگی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/23 تعداد پست: 9421 استارتر که گفت المانی گرونترهمن تو پیج دکتر دیدم بیشتر المانی تبلیغ میکنن اره تازه به یکی زنگ زدم گفت هرواحد۹۰تومن برگام ریخت برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️
دختر_پر_انرژی عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 20153 اره تازه به یکی زنگ زدم گفت هرواحد۹۰تومن برگام ریخت جدی؟؟ پس هرکی هرچقدر دلش میخاد داره میگیرهقیمت ایمپلنتا ثابتهاینا بابت دستمزدشون انقدر میگیرن این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم