2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه میشه به تاپیک آخر من سر بزنید و صفحه ۲عکس گذاشتم و نظرتونو‌بگگیذ

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

فک کنم کره ای از همه ارزونتره و المانی گرونتر

خبر دارید هر واحد ایمپلنت هزینش چقدره؟

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
اره المانی ۳۵فقط پایه ش روکشش دیگه جداس

میتونی قسطی بدی 

من رفته بودم دکتر دیدم ملت چک مینوشتن میدادن

این کاربری قبلا ماله دوستم بود که دیگه دوستش فوت کرد و میخواست تعلیق کنه خودشو ولی من ازش خواستم بده بهم  
ببین همینا هم درجه یک و دو داره مثلا سوییسی درجه یک الان بالای ۴۰ هستش المانی درجه یک و دو داریم و. ...

استارتر که گفت المانی گرونتره

من تو پیج دکتر دیدم بیشتر المانی تبلیغ میکنن

ببین همینا هم درجه یک و دو داره مثلا سوییسی درجه یک الان بالای ۴۰ هستش المانی درجه یک و دو داریم و. ...

شماتهرانی دکترخوب سراغ داری ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

اره تازه به یکی زنگ زدم گفت هرواحد۹۰تومن برگام ریخت

جدی؟؟ پس هرکی هرچقدر دلش میخاد داره میگیره

قیمت ایمپلنتا ثابته

اینا بابت دستمزدشون انقدر میگیرن