2777
2789
بله واقعا سخته و علاقه قوی نیاز داره انشالله هم شماو هم همسرتون موفق باشید میتونید کار مشاوره و کنکو ...

ممنون 

کار مشاوره فقط دو سال اول امکانش هست 

من خودم هم گروه مشاوره داشتم هم ۳ سال با گروه های مشاوره خوب مثل گاماس و ... کار کردم حتی کار تدریسم انجام دادم ولی خب از بعد فیزیوپات تقریبا کار کردن غیر ممکنه یعنی ادم بخواد کارم بکنه بشدت به درسش لطمه میخوره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گوشیو جمع کن حتما میتونی من از ۱۵ شهریور خوندم هرچند از رتبم راضی نیستم و اگر پزشکی و دارو نیارم باز ...

منم پشت کنکوری ام اصلا اصلا سال اول نخوندم یعنی حتی ی کلمه ام برا کنکور نخوندم فقط امتحانات نهایبمو دادم 

ولی برای سال بعد مبخوام بخونم امیدوارم که قبول شم تموم شه بره 

بنظرم این سایتم پاک کن حتما میتونی من خودم سعی میکردم خیلی کنترل کنم استفاده از گوشیو ولی بعضی وقتا ...

پاک کردن سایت رو بلد نیستم کاش بتونم اینجا رو پاک کنم بله درسته منم کنترل گوشیم از دستم در میره هیچ برنامه ای که تو گوشیم نیس میام اینجا دیدی یه ساعته دارم  مشکلات بقبه رو از این سایت میخونم🤦🏻‍♀️😂

پاک کردن سایت رو بلد نیستم کاش بتونم اینجا رو پاک کنم بله درسته منم کنترل گوشیم از دستم در میره هیچ ...

گوشیتو خاموش کن من چون از اول گروه کلاسام رو گوشیم بود و مشاوره و ... نمیشد دیگ شما از الان اینکارو بکن ک بهترین کاره

ببخشید میشه یه توضیح راجب دستیاری پزشکی هم بدید؟

بعد از دوره عمومی باید اول طرح اجباری برید حدود ۲ سال و بعد از طرح میتونید تو ازمون دستیاری شرکت کنید (هر چند یسری قوانین هست که مثلا میشه وسط طرح توقف زد و دستیاری شرکت کرد بعد تخصص ادامه طرحو رفت یا مثلا اگه استریت باشید میتونید بدون رفتن طرح ازمون دستیاری رو شرکت کنید )

ازمون دستیاریم که یه چیزی شبیه کنکوره دوباره رتبه بندی و انتخاب رشته و .. 

دوره های دستیاری یا تخصصم اکثرا ۴ ساله ان که هر رشته هم کلا سختی ها و مدل خاص خودشو داره ولی در کل ۴ سال تخصص دوره سختی بشمار میاد 

گوشیتو خاموش کن من چون از اول گروه کلاسام رو گوشیم بود و مشاوره و ... نمیشد دیگ شما از الان اینکارو ...

از اول قصدم این بود خاموش کنم دو روز اینا خاموش کردم روز سوم خواب مونده بودم از ساعت ۷ شروع مبکنم بخونم ۸ بیدار شدم فقط  آلارم گوشیم مونده تو گلوم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️