2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اونجوری دیگه خانوم یا آقای دکتررررر نیستن. شاسی بلندم ۳۰ سالشون نشده دارن

نا ۲۸ سالگی باید درس بخونن بعدشم برن طرح که حقوقش برآب مجردا ۸ تومنه برای متاهل ها ۱۲ تومن چطور شاسی بگیرن😂😂💔💔

تو جامعه یه احترامی واسشون قائل هستن 

خیر تو این جامعه ایران که میبینم هیچکی برای هیچکس احترام قائل نیست بجز کار بورس کار های بی.ت کوین و ارزی و طراحی لباس هم بازار خیلییییی خوبی دارن

نا ۲۸ سالگی باید درس بخونن بعدشم برن طرح که حقوقش برآب مجردا ۸ تومنه برای متاهل ها ۱۲ تومن چطور شاسی ...

الان که دیگه هر کی تو اون کنکور میتونه پزشکی بیاره پولداره چون واسه هزار تا کلاس استادای خفن و کتاب تست و فلان خرج کرده که پزشکی اورده. بعدم من کلاس تزریقات میرم استادش ۳۰ سالشه پزشک عمومی و استاد دانشگاس. مولتی ملیاردره. میگه دوستامم همه مایه دارن و میگه همه دانشجوهای پزشکی دانشگاه تهران بچه مایه هستن