2777
2789
ممنونم  از اواسط شهریور خوندم از روزی ۷ الی ۹ ساعت تا قبل از کنکور ۱۳ ساعت کلاسم ریاضی و زیست ...

سلام خانم دکتر😍وقتتون بخیر ببخشید من پشت کنکوریم از اوایل شهریور شروع کردم کل برنامه های گوشیمو پاک کردم یه این سایت رو دارم که تو استراحتا میام ولی شاید اینم پاک کردم میتونم به رتبه خوب برسم؟

من الان ۲۳ سالمه سال پنجم پزشکیم ازدواج کردم شوهرمم ۲۶ سالشه سال اخر پزشکیه  هنوز که هنوزه دوت ...

بله واقعا سخته و علاقه قوی نیاز داره انشالله هم شماو هم همسرتون موفق باشید میتونید کار مشاوره و کنکور انجام بدید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم حقوق انترنی و دانشگاه هست

خب اولش پزشکی واقعاً سخته ولی بعدش آینده داره دیگه اونم تو کشوری مثل ایران 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

دقیقا میفهمم چی میگی ..من جوابم بهشون این بود ک ی بار میخوام زندگی کنم؛ هدفم همین بوده پس میرم دنبال ...

البته من چون شهریشون زیاده سه تا ازاد و ۷ ۸ تا شهریه پرداز بیشتر نزدم بعد دارو روزانه دوباره پزشکی ازاد حالا میگم خداکنه بیارم😓😭

من یا این خانم که پست گذاشتن؟

با من بود 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

ممنونم  از اواسط شهریور خوندم از روزی ۷ الی ۹ ساعت تا قبل از کنکور ۱۳ ساعت کلاسم ریاضی و زیست ...

منم میخوام از شنبه شروع کنم 

همش حس میکنم دیر شده و نمیشه 😂😭

عذاب وجدان دارم 

چون واقعا علاقه نداریم. فقط فکر میکنیم که علاقه مندیم. به خاطر پرستیژ شغلی که داره همه دوست دارن بر ...

من در حد تخصصی ب درساشون وارد نیستم ولی از بچگی عاشق درمان مردم بودم بدون اینکه اون زمان بدونم پزشکی پرستیژ داره یا هرچیز هربار فیلم یانگوم رو با دقت مینشستم نگاه میکردم و کیف میکردم همیشه دانشنامه های پزشکی در حد سنم رو با لذت میخوندم و ...

سلام خانم دکتر وقتتون بخیر  ببخشید دندونپزشکی هم اینجوریه؟

نه هر چند دوره اونام کم سخت نیست کار عملی زیاد و همزمان مطالعه و ...

ولی در کل اوضاعشون قابل مقایسه با پزشکیا نیست دوره تحصیلشون کوتاه تره از سال چهارم پنجمشون میتونن توی مطبا به عنوان کاراموز و دستار کار کنن و درامد داشته باشن بعد فارع التحصیلی و اتمام طرحشون با همون مدرک عمومی میتونن درامد عالی کسب کنن 

حتی اگه تخصص نخونن میتونن دوره ها و کارگاهای مختلفو شرکت کنن و تمام کارای تخصصی رو با مدرک عمومی انجام بدن و ... 

در هر صورت من تا حالا دندوانپزشک ناراضی ندیدم برعکس پزشکی که الان حتی پزشک فوق تخصص هیئت علمیشم ناراضیه

سلام خانم دکتر😍وقتتون بخیر ببخشید من پشت کنکوریم از اوایل شهریور شروع کردم کل برنامه های گوشیمو پاک ...

بنظرم این سایتم پاک کن حتما میتونی من خودم سعی میکردم خیلی کنترل کنم استفاده از گوشیو ولی بعضی وقتا از دستم در میرفت شما اگر میتونی کلا جمعش کن و کاراتو با گوشی مادر پدرت انجام بده

منم میخوام از شنبه شروع کنم  همش حس میکنم دیر شده و نمیشه 😂😭 عذاب وجدان دارم

گوشیو جمع کن حتما میتونی من از ۱۵ شهریور خوندم هرچند از رتبم راضی نیستم و اگر پزشکی و دارو نیارم باز میخونم ولی خب نسبت ب سال قبلم خیلی پیشرفت کردمم