2777
2789
عنوان

برنامه مانکن💪🏻😁

125 بازدید | 6 پست

میگم اگر هدف این باشه مثلا ۲۰ آذر به وزن دلخواهمون برسیم اگر همون قدر کالری که گفته در طول روز مصرف کنیم یعنی تا اون موقع میرسیم واقعا  ؟؟ بعد اگر ورزش هم کنیم  سقف کالری مصرفی بیشتر میشه ولی همون قدر که اول گفت کالری مصرف کنیم زودتر لاغر می کنیم؟

کسی هست از این برنامه نتیجه گرفته باشه؟🙂

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

باید برای ۱۳ صفر چیزی میخریدی تا انجام بشه

باشه😂😂 من اعتقادی به این خرافات ندارم 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس تا آخر عمرت وزن کم نخواهی کرد بلکه کم شده وزن بقیه روی شما میاد😂

😂😂😂

پس تا آخر عمرت وزن کم نخواهی کرد بلکه کم شده وزن بقیه روی شما میاد😂

باور اولین بار تو نی نی سایت شنیدم اینو 😂🙂 طبق چیزی که خوندم پایه و اساس چنین روزی خرافات از جهل مردمه تو تاریخ وجود نداره  مردمم ساده باور میکنن آدم از ساده لوحی بعضی ها پشماش میریزه