2777
2789
عنوان

اطرافیان واقعا بی رحمن😐😐😐

186 بازدید | 14 پست

آقا من ۲ سال برای کنکور خوندم افسرده شدم هزار تا بلا سرم اومد خب قطعا وزنم رفته بالا این ۲ ماه درگیر نتایج و انتخاب رشته بودم کلی استرس کشیدم  الان میخوام لاغر کنم 

شاید باورتون نشه من چقدر از مردم دوستام و معلم و خانواده حرف خوردم با اینکه چاق نشدم فقط شکم ک پهلو دارم اونم به خاطر نشستن زیاده جواب دوستا و خانواده رو دادم تا چیزی نگن دیگ ولی بقیه رو باید سکوت میکردم دلم واقعا شکسته درک ندارن من چه دورانی رو گذروندم 

خسته شدم چیکار کنم؟ ۲ ۳ روز  غذامو بشدت کم کردم شبا ۲۰ دقیقه ورزش میکنم سویق لاغری میخورم   از بدنسازی خوشم نمیاد به پیلاتس و ... هم حسی ندارم  رژیم خاصی و ورزش خاصی نمیشناسین وزنم کم شه تو ۲ ماه؟؟ در واقع شکم و پهلو هام آب شه  قدم ۱۵۷  وزن ۸۲

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

عزیزم اگه ناراحت نمیشی واقعا چاق شدی نه یکم

تو دوماه هم نمیشه زیاد کم کرد کالری شماری برو

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه ناراحت نمیشی واقعا چاق شدی نه یکم تو دوماه هم نمیشه زیاد کم کرد کالری شماری برو

نه گلم ناراحت چرا حیف نمی تونم عکس بدم ببین چاق نیستم دست و پاهام یا صورتم عادیه فقط شکم و پهلوئه من تو کل عمرم یه مقدار غذا خوردم ولی چاق نشدم ۲ سال همش خونه بودم تحرک نداشتم یهو چاق شدم حتی سال اول کنکورم هم اوکی بودم پشت موندم خیلی بد شد 

کن قویا فقد علمتنا الحیاة أنه من لم یکن ذئبا أکلته الذئاب♡          "قوی باش، چرا که زندگی به ما آموخته کسی که گرگ نباشد، طعمه‌ی گرگ‌ها می‌شود."

عزیزم ۸۲ کیلو فقط شکم و پهلو نیست 

یه اضافه وزن اساسیه 

سعی کن که از یه متخصص کمک بگیری که هم ناامید نشی هم بدنت شوک نگیره از یهویی وزن زیاد کم کردن یا خدای نکرده کاهش وزن غیراصولی

طناب زدن   طناب زدن بشدت کمک میکنه برای لاغری کمر و شکم . من که خیلی نتیجه گرفتم . پهلو ر ...

ممنونم❤

نه گلم ناراحت چرا حیف نمی تونم عکس بدم ببین چاق نیستم دست و پاهام یا صورتم عادیه فقط شکم و پهلوئه من ...

خب همین باعث میشه بیشتر چاق بنظر بیای وقتی اضافه وزنت روی همه بدنت تقسیم نشده و دیرتر هم اب میشه

همون کالری شماری با برنامه مانکن روزی سه بطی اب ولرم و ورزش

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

عزیزم ۸۲ کیلو فقط شکم و پهلو نیست  یه اضافه وزن اساسیه  سعی کن که از یه متخصص کمک بگیری ...

واقعا نشون نمیده انقد وزنم باشه😂 الان دوستم از من وزنش کمتره ولی چاقه همه فک میکنن دو برابر من وزنشه من چاق نیستم یعنی حتی لباس تنگ میپوشم بعضیا میگن لاغر شدی این اضافه وزن هم تو ۶ ۷ ماه پیدا کردم سر پشت کنکور متاسفانه 🥲  

خب همین باعث میشه بیشتر چاق بنظر بیای وقتی اضافه وزنت روی همه بدنت تقسیم نشده و دیرتر هم اب میشه هم ...

خیلی ممنونم عزیزم 

من از ۹۶ رسیدم ب ۷۵ با برناما مانکن و دوچرخه ثابت  و گاهی  مثلا تو ی ماه ی هفته ا رژیم سیب ...

وای چقدر عالی طرز کار با برنامه چجوریه؟؟ منظورتون از دوچرخه نرمشه؟؟ میشه لطف کنید بگید رژیم سیب زمینی چطوریه و دقیقا چند مدت گرفتید؟

مانکن از گوگل پلی یا  مانکن دانلود کن اطلاعاتی خاسته وارد کن   میزان خوردنی میخوری   

ابی میخوری   کالری هایی میسوزونی 

قدم شمار 

دوچرخه ثابت  تو خونه داریم  استفاده میکنیم 

ببین در ماه ی هفته اش سیب زمیمی استفاده کن 

مثلا  ی روز اب پز کن با ماست بخور 

حلقه  حلقه کن بذار تو ماهیتابه  یکم عصاره گوشت یا مرغ  با شوید  و ی  لیوان اب قاطی کن  نصف قاشق غذا خوری روغن  بریز بذار بپز

کنارشم سالاد بخور 

یا سیب زمینی خلال خلال کن  بذار تو فر  بخور  

کبابیش کن بخور  تو ی هفنه   حتما کنار وعده های سیب زمینیت  سالاد  ماست 

استفاده کن نون نخور اصلا ی هفته رو 

نزدیک ۳ کیلو ی هفنه کم میشی 

راستی قرص ویتامین مینرال هم بخر هر روز بخور 

قند  نخور اصلا  شکر نخور  اصلا 

تونستی پیاده رویی برو  دراز نشست برو 

بعد ی هفته  غذا خاستی بخوری مثلا  برنج ۱۰ قاشق  خورش مثلا یک ملاقه 

نوشابه نخور اصلا 

ساندویچ  نصف نون  باگت  اینطوری خیلی زود کم میکنی

نون  دوتا کف دست بخور 

مانکن از گوگل پلی یا  مانکن دانلود کن اطلاعاتی خاسته وارد کن   میزان خوردنی میخوری  & ...

خیلی ممنون گلم🥺🥺❤❤❤ چقدر زحمت کشیدی  این برنامه معتبر هست دیگه ؟