2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیاین با هم تبادل نظر داشته باشیم☺️🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 83 پست
کیا مسجد میرن؟نزدیکه بهتون؟؟؟

منم مذهبی نیستم اما موقع شیردهی 

حمد توحید ناس فلق دعای غریق دعای حضرت موسی 

آیه الکرسی قدر عصر  رو میخوندم 

الان دخترم موقع اذان گیر میده پاشو منو ببر مسجد خدا منو صدا میزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب قبل خواب سوره ی ناس و فلق رو میخونم و سه بار ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم برا ...

خوبی دختر

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
خوبی دختر

سلام قربونت بشم من تو خوبی ❤️😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

نماز و قرآن و حجاب اینا ک وظیفه و حق الله کلا بزار کنار ولی چیزی ک خودم دوس دارم اینه می‌خوام غیبت کنم زبونمو سریع گاز میگیرم نگم تمام تلاشم اینه حق الناس نکنم تو بیرون ب همه لبخند میزنم حتی اگ هم عقیدم نباشن برای گربه یا پرندها غذا میذارم ک اونام خالقشون خداس و در آخر هرروز ی کار خیری انجام میدم برای ذخیره حق الناس اون دنیا شاید میشد دعا و صلوات خرج کنیم جای پول کسی ک ندیده

سلام قربونت بشم من تو خوبی ❤️😍

خدا نکنه نفس

بخوبیت🌹قربونت💋

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
خدا نکنه نفس بخوبیت🌹قربونت💋

عزیزدلی ❤️😍

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

یکم غیبت بشنوم بعد عذاب وجدان میگیرم 

متأسفانه امروز یه آدم سمیو دیدم و باعث شد به ظاهر کسی بخندم خدا منو ببخشه واقعا ظاهر هیچ کس دست خودش نیست اگر تونستید برای اون شخص یه صلوات بفرستید 

الان نمیدونم از عذاب وجدان چه کنم 

توانایی سکوت بالایی دارم😂مخصوصا اونایی که میگن میتونی جلوتو ببینی؟ بسته بندی شده؟ 😂

خوش به حالت،من برعکسم الان دارم رو خودم کار می کنم ببندم این دهن رِ 🤐

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
خوش به حالت،من برعکسم الان دارم رو خودم کار می کنم ببندم این دهن رِ 🤐

هعی