2777
2789
عنوان

خانم های مذهبی بیاین با هم تبادل نظر داشته باشیم☺️🥰😊

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 83 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به دوست واشنا همه جیک و بوک زندگیمو میگم اخرسرم میبینم اونا هیچی بهم نمیگن توکل خانواده منو غریبه می ...

پر حرفی از لغزشهاست .آدم و جهنمی میکنه .حدیث داریم .خب دیگه توی دلتون بگین محرم اصرار فقط خداست.به نامحرم نگو حال دلتو.اینطوری آرامشتان هم بیشتر میشه.

ظهور آقا امام زمان صلوات بفرستیم همیشه و همیشه و همیشه

دروغ اصلا.غیبت اصلا.تعنه زدن اصلا.جواب پس بدم اصلا

بجز غیبت همه رو دارم  

والا غیبتم نه غیبتی که فکرشو بکنیدا نه اگه بشنوم پشت سرم حرف زده انقدر میشینم پشت سرش عصبی میشما مثلا میگم خودش اینجوریه بمن اینجوری گفته تیر چشم خودشو نمیبینه دنبال چوبه توچشم من

عشقم پسرم و دخترم
پر حرفی از لغزشهاست .آدم و جهنمی میکنه .حدیث داریم .خب دیگه توی دلتون بگین محرم اصرار فقط خداست.به ن ...

اره بخدا بجز خدا همه میزنن حرفایی ک زدیمو توسرمون

عشقم پسرم و دخترم
بجز غیبت همه رو دارم     والا غیبتم نه غیبتی که فکرشو بکنیدا نه اگه بشنوم پشت سرم حرف زده ...

کنترل خشم هم از نشانه های انسان مومن .اصلا عصبانی نشین .اون گناه کرده باید جواب پس بده توی عدل الهی

چقدر برعکس منی

خب چیزی نیست که شماهم میتونی...

فقط ۱هفته هر شب موقع خواب بزنین دیگه محاله تا آخر عمر ولش کنین.حس خوبیه

کنترل خشم هم از نشانه های انسان مومن .اصلا عصبانی نشین .اون گناه کرده باید جواب پس بده توی عدل الهی

اخه نمیشه 

طرف همسن مادرمه چون جاریشم میاد واس ارایش معمولیم حرف درمیاره

منم میگم من زنم دختره اون که دختره چرا ارایش میکنه

وقتیم میبینم شوهراون هیچی نمیگه بااونهمه خون به پا کردنش شوهرمن میترسه زود تهدیدم میکنه که هیچی نگو مقصر خودتی آتودادی دستش میسوزم

عشقم پسرم و دخترم
خب چیزی نیست که شماهم میتونی... فقط ۱هفته هر شب موقع خواب بزنین دیگه محاله تا آخر عمر ولش کنین.حس خ ...

۶ ماه با مادرشوهرم بودم و همه طرفا برعهده من بود سر وقت زوری میشتم ولی باور کن حسشو ندارم چن ساله همینجوریم شاید بخاطر تربیت خانوادگیمه مادرم اینجوری بود

عشقم پسرم و دخترم
من مذهبی نیستم در واقع اعتقاداتم برای خودم و تو دل خودمه به کسی نشونش نمیدم پس مذهبی نمیبیننم یه ع ...

آره زیاد نباید گفت که ریا نشه.اونارم بزارین کنار دیگه ملکه ی ذهنتون میشه

هر شب قبل خواب سوره ی ناس و فلق رو میخونم و سه بار ماشالله لا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيم برای چشم زخم و یک حمد و سه مرتبه توحید رو به عنوان فاتحه برای اموات میخونم 

دوستان عزیز کاربر @ملوسکتونم2 من نیستم دوست دیگه ای هستن که به خاطر اینکه هر نام کاربری میزدن تایید نمیشد این نام کاربری رو گذاشتن.  اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هر عیب که هست از مسلمانی ماست.مرگ بر اسرائیل. 🇵🇸 Free Palestine 🇵🇸سیعلمو الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون🖤به زودی ستمگران خواهند دانست چگونه به کیفرگاه و دوزخ بازگشت می کنند... این وعده خداوند است ❤ من افتخار دارم به دختری که چادرش تو سختی ها باهاشه     به مادری که امنیت به خاطر دعاشه       به کشوری که قطره قطره خون من فداشه ❤️بار الها جرعت ما را سر و سامان بده  انقلابا مشق هوشیاری به فرزندان بده    قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده        رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده... ❤️حاج قاسم هنوز هم زنده است....🖤چادرم تاج بهشتیست که بر سر دارم. من محال است که آن را ز سرم بردارم... ای زن به تو از فاطمه اینگونه خطاب است. ارزنده ترین زینت زن حفظ حجاب است ♥️حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی دردامو میدونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشدهیزم است  . تو تاپیک های سرگرمی، بازی و مذهبی اگر تونستین تگم کنین 🌱اگر کامنتی گذاشتم ناراحت شدی بهم بگو من قصدم ناراحتی هیچکدومتون نیست. ✨💐

چیزی که همسرم درموردم میگه اینه که اهل چشم و هم چشمی نیستم،اگه دنیا رو بدن به بغل دستیم به چشمم نمیاد،امیدوارم واقعا اینجوری باشم و بمونم

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)

توانایی سکوت بالایی دارم😂مخصوصا اونایی که میگن میتونی جلوتو ببینی؟

بسته بندی شده؟

😂

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)