2777
2789

با هم بحثمون شد سر چیزای مسخره بعدم گوشیمو شکوند از خونه بیرونم کرد مقصرم جفتمونیم گفت برو دوسه هفته نبیمنمت بعدا شنیدم گفت بمونه دبگه کلا خونه باباش طلاقشم نمیدم 

دوروزه گوشی خریدم تو اینستا استوری میذاشتم استوریامو نمیدید منم پنهونی پیجشو چک میکردم الان دیدم گرفته بلاکم کرده تو اینستا 😔 فقط همون اینستای منو داشت 

یعنی امیدی به برگشتش نیست؟؟؟ البته قبلنم یبار دیگه بحثمون شده بود گرفته بود بلاکم کرده بود 

وسط تبادلتون 

میشه با دلای پاکتون برای حاجتم ی صلوات بفرستی فداتشم:) 

اسی برات کوثر خوندم از ته دلم 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط خوبه ک تونستی باز گوشی بخری

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

چندتا پیشنهاد: اگر شرایط طلاق نداری و دلت میخواد زندگی کنی باهاش، اگه مطمنی خودتم مقصری و اگه کم و کاستی هاتو جبران کنی شوهرت خوب میشه پس اگه اومد دنبالت برگرد 

اما اگه مطمنی شوهرت نمیخوادت و درست نمیشه هرگز برنگرد طلاق بگیر راحت شو

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

اللهم صلّ علی محمد و آل محمد و عجّل فرجهم. حاجت روا باشی    

فدای قلب پاکت شم ممنونم ان شاءالله. حاجت رواشی 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆