2777
2789
آره من میخوام استفاده کنم دست و پام بی حس میشه. بعدش که منفی میشه ده دقیقه همونجا توی دشویی الکی میش ...

ولی چقدر مثل منی

البته فک کنم همه ماها ک دیر بچه دار شدیم مث همیم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
ای خدا یعنی میشه. دارم دق میکنم. خدا از دهنت بشنوه

دوتا دیگه بی بی چک بخر با مارک مختلف ازاین قطره چگونگی ها بخر مدیکورم زود نشون میده ولی خب آخه عزیزم دوروز مونده مال من سه روز بعد موعد باز کمرنگ بود خیلی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی چقدر مثل منی البته فک کنم همه ماها ک دیر بچه دار شدیم مث همیم

آره. خیلی انتظار سختیه. از یه طرف دل خودت غمگینه از طرفی هم باید جواب فامیل و خانواده رو هم بدی. من که به کسی نگفتم که بچه دار نمیشیم. بذار خودشون هر فکر میکنن بکنن. اینجوری راحت ترم. بگم بعدش باید سوال پیچم کنن که چرا و... حالم بدتر میشه

یه صلوات مهمونم کنید
دوتا دیگه بی بی چک بخر با مارک مختلف ازاین قطره چگونگی ها بخر مدیکورم زود نشون میده ولی خب آخه عزیزم ...

یکی دیگه از همین مارک دارم. دیگه فعلا صبر میکنم چند روز دیگه. البته اگه پریود نشدم

یه صلوات مهمونم کنید
خداکنه  از اونورم خواهرشوهرم ذوقشو داشت بهش گفتم چون ماه هشت بارداری بود ولی نرفته بود سیسمون ...

منم همه اونایی که از من کوچیک تر بودن و از من دیر تر ازدواج کرده بودن الان بچه هاشون بزرگه. 

یه صلوات مهمونم کنید
بعد این همه سال عجله نداشته باشم؟ بخاطر دارو میگم بالا نوشتم

عزیزم ایشالا که نینی داری ولی یه بی بی چک دیگه بزن به نظر میاد این خرابه

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

اصلا نمیتونم اطمینان کنم خیلی خطش کمرنگ و بی رنگه😢

برا منم حاله بود برو از بده یا یه بیبی دیگه بزن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم