سمنوسی مدیر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 عنوان خط خیلی محو بی بی چک. نمیدونم چیکار کنم. بیاید بگین مثبته یا منفی | مشاهده متن کامل بحث + 3718 بازدید | 107 پست چطوری عکس بذارم یه صلوات مهمونم کنید 1402/06/07 | 08:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 بچه ها یه دارو باید برای شوهرم بگیریم داریوش تموم شده یک و نیم پولشه. اگه باردارم میخوام دیگه نگیره یه صلوات مهمونم کنید
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 شایدم خط خود بی بی چک باشه خیلی رنگ نداره یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 هنوز عقب نداختم دو روز مونده 😂چ عجله ای داریپس مطمئن باش مثبته مبارکه دو روز بعد باز بزار میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
mostafa00 عضویت: 1401/04/21 تعداد پست: 1103 بچه ها یه دارو باید برای شوهرم بگیریم داریوش تموم شده یک و نیم پولشه. اگه باردارم میخوام دیگه نگیره ماهم داروهای گروهی برا شوهرم میخریم ولی واقعن سخته بعضی وقتا دیگ نمیتونیم بخریم ...براماهم دعا کنید دوستان کاربر خانوم هستم😌...برای سلامتی امام زمان (عج)صلوات
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 😂چ عجله ای داری پس مطمئن باش مثبته مبارکه دو روز بعد باز بزار بعد این همه سال عجله نداشته باشم؟ بخاطر دارو میگم بالا نوشتم یه صلوات مهمونم کنید
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 دارم دیوونه میشم استرس گرفتم. صبح زود رفتم بی بی چک خریدم یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 بعد این همه سال عجله نداشته باشم؟ بخاطر دارو میگم بالا نوشتم دو روز دارو رو نخوره چیزی نمیشه آخه عزیزم بی بی آنقدر زود مشخص نمیکنه حداقل باید وایستی روز موعدت بزاریدرکت میکنم چون خودمم ۶ سال درگیر دکتر بودم میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 دو روز دارو رو نخوره چیزی نمیشه آخه عزیزم بی بی آنقدر زود مشخص نمیکنه حداقل باید وایستی روز م ... آخه به شوهرم نگفتم که ممکنه باردار باشم الکی دلشو خوش نکنه بعد نباشم. میخواد امروز بره بخره. نمیدونم بهش بگم یا نه یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 دارم دیوونه میشم استرس گرفتم. صبح زود رفتم بی بی چک خریدم یکم آروم باشالان حتی اگه ازمایشم بدی بتات حتما پایینه هی میفرستن واسه تکرار هر ۴۸ ساعت یکبار میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 آخه به شوهرم نگفتم که ممکنه باردار باشم الکی دلشو خوش نکنه بعد نباشم. میخواد امروز بره بخره. نمیدونم ... آزمایشگاه نزدیکتون نیست؟برو ی آزمایش بده اگه باردار باشی الان باید تیتر بتات بین ۳۰ تا ۶۰ باشه متوجه میشی ک بارداری میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
pinkorblue عضویت: 1401/03/11 تعداد پست: 1099 هنوز عقب نداختم دو روز مونده مثبتی عزیزم مامان شدنت مبارک باشه 😍تو همون یه دقه اول دو خط شد ؟
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 یکم آروم باش الان حتی اگه ازمایشم بدی بتات حتما پایینه هی میفرستن واسه تکرار هر ۴۸ ساعت یکبار مرسی عزیزم که بهم آرامش میدی. نمیدونم چیکار کنم. شکمم درد داره ولی لک نشدم. قبلا 5روز جلوتر لکه بینی داشتم یه صلوات مهمونم کنید
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 مثبتی عزیزم مامان شدنت مبارک باشه 😍 تو همون یه دقه اول دو خط شد ؟ نه اصلا معلوم نبود شیشه ی روشو برداشتم دیدم یه خط کم رنگ داره ولی صورتی نیستا سفیدم نیست یه صلوات مهمونم کنید
هاتچاکلت۲۰ عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 6049 مرسی عزیزم که بهم آرامش میدی. نمیدونم چیکار کنم. شکمم درد داره ولی لک نشدم. قبلا 5روز جلوتر لکه بینی ... نمیدونم چراولی حسم بهم میگه بارداری درضمن دو روز زودتر گذاشتی و هاله داره هرچند کمرنگ نشونه خوبیه میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم
سمنوسی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 4650 آزمایشگاه نزدیکتون نیست؟ برو ی آزمایش بده اگه باردار باشی الان باید تیتر بتات بین ۳۰ تا ۶۰ باشه متو ... انقدر استرس گرفتم میترسم برم دوباره بگن مشکوک یا منفی نمیدونم. نمیتونم هم به شوهرم بگم. تا بعدظهر باید بریم یه صلوات مهمونم کنید