2777
2789

اسی درکت میکنم اما خب من ۸ ماهه اقدامم حس میکنم ب اندازه ی عمر گذشته..باورت میشه الان خونه تکونیمو کردم گفتم کارامم بکنم ک اگ پریود شدم میدونم بخاطرش حتما چندروزی رو افسرده میشم از کادام نمونم لااقل

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

الان که خشکه فکر کنم دیگه اعتبار نداشته باشه. نوشته بعد سه دقیقه جوابش دیگه غلطه. الان ولی خیلی واضح ...

اسی درجا هاله داده یا بعد پنج دیقه ؟؟ زیر ۵ دیقه سه دیقه حتی هاله بده مثبته

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی درجا هاله داده یا بعد پنج دیقه ؟؟ زیر ۵ دیقه سه دیقه حتی هاله بده مثبته

زیر 5دقیقه بود ولی موند بیشتر معلوم شد اول فقط باید دقت میکردی تا دیده شه

یه صلوات مهمونم کنید
اسی درکت میکنم اما خب من ۸ ماهه اقدامم حس میکنم ب اندازه ی عمر گذشته..باورت میشه الان خونه تکونیمو ک ...

آخ من همیشه اینجوری ام. الان 20روزه خونه رو دست نزدم شوهرم جارو زد. البته این ماه گفتم کار نکنم بعد تخمکگذاری

یه صلوات مهمونم کنید

من باردارم هفته اخرم برات دعا کردم اگه خیر و صلاحت هست باردار باشی❤️توام دعا کن زایمان راحتی داشته باشم 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
زیر 5دقیقه بود ولی موند بیشتر معلوم شد اول فقط باید دقت میکردی تا دیده شه

پس انشالله مثبته و مثل من خط تبخیر نیست

آخ من همیشه اینجوری ام. الان 20روزه خونه رو دست نزدم شوهرم جارو زد. البته این ماه گفتم کار نکنم بعد ...

منک مثل اسب کارکردم این یک هفته رو ...امروز ۲۱ سیکلمم...این ماه امپول سینال و ازادسازی و لتروزول مصرف کردم شوهرمم گف اخرین باریه ک میبرمت دکتر...واقعا اگ حامله نشم نمیدونم باید چیکار کنم..چون من بدون دارو و امپول تخمک ندارم 

ان‌شاءالله ک ب حق حضرت رقیه و حضرت علی اصغر امام حسین(ع) خدای مهربونمون هرررچه زودتر بهتون اولاد سالم و صالح ببخشه

عزیزم ولی دو روز قبل موعد شاید زوده هنوز 

بزار فردا و پس فردا هم بزن ببین چی میشه

ان‌شاءالله ک با خیر و صلاح خداجون ب زودی زود مامانی بشی♡

خودت چی مصرف کردی تو این مدت

حالا که معلوم نیست مثبت باشه ولی اگه مثبت شد حتما بیا بهت بگم خیلی کارا کردم. نه فقط این ماه چند ماهه. 

البته برای منظم شدن پریودم خیلی خوب بود. مثل ماساژ زیر شکم و تخمدان با روغن سیاه دونه تا قبل تخمک‌گذاری و سیاه دونه و عسل میکس شده خوردم و بعد تخمکگذاری و اقدام دیگه نخوردم. اینا منظم کرد. باز بهت میگم چیا

یه صلوات مهمونم کنید
ان‌شاءالله ک ب حق حضرت رقیه و حضرت علی اصغر امام حسین(ع) خدای مهربونمون هرررچه زودتر بهتون اولاد سال ...

مرسی عزیزم. ان شاء الله شما هم به خواسته هات برسی

یه صلوات مهمونم کنید
منک مثل اسب کارکردم این یک هفته رو ...امروز ۲۱ سیکلمم...این ماه امپول سینال و ازادسازی و لتروزول مصر ...

عزیزم تا یک سال طبیعیه. نگران نباش. ان شاء الله که باردار میشی و خیالت راحت میشه

یه صلوات مهمونم کنید

دو روز مونده به پریود زوده که خط واضح بزنه ولی من یک روز مونده به موعد زدم خط کمرنگ انداخت، دو روز عقب انداختم دوباره بیبی زدم منفی شد و همون روز پریود شدم. البته مال من بارداری شیمیایی بود که دفع شده بود و بتام پایین اومده بود، قبلش لکه های قهوه ای داشتم که هیچ وقت سابقه شو نداشتم.

من باردارم هفته اخرم برات دعا کردم اگه خیر و صلاحت هست باردار باشی❤️توام دعا کن زایمان راحتی داشته ب ...

مرسی گلم. حتما بچه تو بغل کردی واسم باز دعا کن منم طعم مادر شدن رو بچشم. ان شاء الله که زایمان مثل آب خوردنه

یه صلوات مهمونم کنید