2777
2789
آره دودلم. بعد بگم و پریود شم بگه نذاشتی بخرم. آخ چقدر ما زن ها فکر خیال الکی داریم🙃

وای ما بارها خوشحال شدیم دوتایی رفتیم آزمایش دادم تهش هیچی 

این بار آخر ب هیچکس نگفتم تنهایی رفتم آزمایش دادم 

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
وای ما بارها خوشحال شدیم دوتایی رفتیم آزمایش دادم تهش هیچی  این بار آخر ب هیچکس نگفتم تنهایی ر ...

الهی بمیرم. دقیقا میدونم چی میگی. منم این سال ها هزار بار نقشه کشیدم که باردار باشم و شوهرمو سوپرایز کنم ولی آخرش پریود شدم

یه صلوات مهمونم کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلا پریودم نامنظم بود الان تقریبا منظم شده انقدر قبلا واسه انتقال و... آمپول زدم. واسه همین کیت تخم ...

من ک هیچ علائمی هنوزم ندارم ولی همین ک پریودات الان منظمه و لک ندیدی نشونه خوبیه 

ب هرحال چاره ای جز صبر نداری 

من خودم پریودام فوق العاده نامنطمه دوماه بعد عقب انداختن بی یی گذاشتم انقدر ناامید بودم

من ک هیچ علائمی هنوزم ندارم ولی همین ک پریودات الان منظمه و لک ندیدی نشونه خوبیه  ب هرحال چاره ...

الان چه حسی داری. حتما خیلی خوشحالی خداروشکر❤️

یه صلوات مهمونم کنید
الهی بمیرم. دقیقا میدونم چی میگی. منم این سال ها هزار بار نقشه کشیدم که باردار باشم و شوهرمو سوپرایز ...

دقیقا منم

بارها تو ذهنم میچیدم ک چیکارا کنم تهش هیچی ب هیچی پریودم ک میشدم تا چند روز حالت افسردگی داشتم

دقیقا منم بارها تو ذهنم میچیدم ک چیکارا کنم تهش هیچی ب هیچی پریودم ک میشدم تا چند روز حالت افسردگی ...

همه اینارو کشیدم. دعا کن دیگه نکشم و باردار باشم. منم دقیقا تا چند روز پریودم افسرده بودم

یه صلوات مهمونم کنید
الان چه حسی داری. حتما خیلی خوشحالی خداروشکر❤️

هفته سوم رفتم سونو فقط کیسه خالی بود ک خوب طبیعیه چیزی معلوم نباشه الان منتظرم هشت هفته بشه برم چون ن جنین دیده شده ن کیسه زرده ن قلب فعلا نمیخوام زیاد دل ببندم بخاطر همین بهش فکر نمی‌کنم زبونم لال یهو نشه واقعا میمیرم بدون اغراق میگم واقعا میمیرم

همه اینارو کشیدم. دعا کن دیگه نکشم و باردار باشم. منم دقیقا تا چند روز پریودم افسرده بودم

دلم روشنه ک بارداری توام دعا کن بیستم میخوام برم سونو دعا کن هم خودشو ببینم هم قلبش بزنه

خواستم بی بی چک بزنم از این حال دربیام دیگه قطعی معلوم شه مثبت و منفی‌. ولی بدتر استرس گرفتم اینجوری

من خودم آنقدر بی بی چک منفی دیده بودم ک میترسیدم از بی بی دفعه آخرم ب زور خواهرشوهرم گذاشتم

هفته سوم رفتم سونو فقط کیسه خالی بود ک خوب طبیعیه چیزی معلوم نباشه الان منتظرم هشت هفته بشه برم چون ...

آخیی. میدونم همه چی نرمال. نگران نباش. این استرس مارو کشت بخدا. این روزا شاد باشه.من که مطمئنم همه چیز اوکیه

یه صلوات مهمونم کنید
من خودم آنقدر بی بی چک منفی دیده بودم ک میترسیدم از بی بی دفعه آخرم ب زور خواهرشوهرم گذاشتم

آره من میخوام استفاده کنم دست و پام بی حس میشه. بعدش که منفی میشه ده دقیقه همونجا توی دشویی الکی میشینم. و فقط به بی بی منفی نگاه میکنم که شاید معجزه بشه

یه صلوات مهمونم کنید
آخیی. میدونم همه چی نرمال. نگران نباش. این استرس مارو کشت بخدا. این روزا شاد باشه.من که مطمئنم همه چ ...

خداکنه 

از اونورم خواهرشوهرم ذوقشو داشت بهش گفتم

چون ماه هشت بارداری بود ولی نرفته بود سیسمونی بخره بخاطر من می‌گفتم چرا نمیری بخری میگفت میرم وسایلو میبینم یاد تو میفتم آبان پارسال عروسی کرد الان کم مونده بچش دنیا بیاد گفتم بزار بهش بگم با خیال راحت بره سیسمونی بخره اونم زنگ زده ب همهههه گفته زبونم لال یهو اگه نشه من درد خودم ی طرف جواب بقیه رو نمیدونم چطور بدم