2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سمتش من بودم میرفتم سمتش اگ‌بری اذیت نمیکنه

دوس دارم برم ولی نمیداره اون انرژی زیادش باعث حالت خلصه میشه. حالم بد میشه. چند بار سعی کردم باهاش حرف بزنم ولی هیچی نمیگه. بهش خیره بشم بیشتر از ۴،۵ ثانیه پنهان میشه. خدایا منو ببخش نباید خلوت ابدیش رو بهم میزدم. ولی میدونم که شدیدا مهربونه و خوش اندام. ی دختر نو جوونه فکر کنم

دوس دارم برم ولی نمیداره اون انرژی زیادش باعث حالت خلصه میشه. حالم بد میشه. چند بار سعی کردم باهاش ح ...

وای کاش منم میدیدمش سعی کن با حرفات اعتمادشو جلب کنی

#_کارما_کائنات_قانون جذب_☔
چند بار دعای مستشیر پخش کردم فایده نداشت. باشه ممنون اینم امتحان میکنم

راستی یه کاسه نمک بردار روش چهار قل ایه الکرسی سوره جن بخون پخش کن چهار گوشه و  همه جای خونه و زیر پنجره و کنار در و کنار همه دیوارا یه ذره بپاش بعد هر چند وقت یه بار این کارو تمدید کن خیلی مؤثره که نیان