من برای یه تاپیک کهفرد دیگری ایجاد کرده بود، مطالعاتی کردم و مطالبی پست کردم، الان به نظرم رسید، یه تاپیک مستقل ایجاد کنم و همون مطالب رو اینجا هم بیارم،
اولش، أخرش رو بگم: حاضرم قسم بخورم که اوتیسم وجود خارجی ندارد
من مطالعه و تحقیق خیلی زیاد کردم، و به این نتیجه رسیدم که اوتیسم درمان ندارد! میدونی چرا ...
فازت چیه ؟
ناراحتی اگه شدت و زمان ماندگاریش بالا باشه میتونه سرطان ایجاد کنه
حالا این وسط ما باید بیایم بگیم سرطان وجود خارجی نداره اون چیزی که سرطان نامیده میشه ناراحتی بیش از حده؟😐
هر بیماری ای، هر اختلال روانی ای و هر چیزی تو این دنیا یه علتی داره دیگه .
ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند" ویکتور هوگو، بینوایان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈 چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃 ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀 تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪