2777
2789
عنوان

اوتیسم وجود خارجی ندارد

| مشاهده متن کامل بحث + 2431 بازدید | 95 پست

حرفات اونقدر علمی بود که کمر تمام دانشمندان خم شد،

لابد بچه اوتیسم از نزدیک ندیدی که اینطوری اظهار نظر میکنی،دیگه لطفا اینارو به کسی نگو 😄

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
من مطالعه و تحقیق  خیلی زیاد کردم، و به این نتیجه رسیدم که اوتیسم درمان ندارد! می‌دونی چرا ...

فازت چیه ؟

ناراحتی  اگه شدت و زمان ماندگاریش  بالا باشه میتونه سرطان ایجاد کنه 

حالا این وسط ما باید بیایم بگیم سرطان وجود خارجی نداره اون چیزی که سرطان نامیده میشه ناراحتی بیش از حده؟😐

هر بیماری ای، هر اختلال روانی ای و هر چیزی تو این دنیا یه علتی داره دیگه .

ما پادشاه را کشتیم، سعی کردیم دنیا را تغییر بدهیم. حالا تنها چیزی که گیرمان آمده، یک پادشاه جدید است که از قبلی بهتر نیست.اینجا سرزمینی ست که برای آزادی جنگیدیم ولی حالا برای نان می جنگیم. نکته عدالت این است :" همه وقتی برابر میشوند که مرده اند"    ویکتور هوگو، بینوایان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرزند شما اوتیسم ندارد، اولین ویدیو همین مثال سندروم دیجیتال هست ببینید چطور سیستم فاسد پزشکی، ب ...

همین سیستم فاسد پزشکی جون خیلی هارو نجات داده عزیزم

فداکاری های این سیستم فاسد در  وران کرونا ازیادمون نره

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
فرزند شما اوتیسم ندارد، اولین ویدیو همین مثال سندروم دیجیتال هست ببینید چطور سیستم فاسد پزشکی، ب ...

شما تحصیلاتتون چیه به خودتون اجازه میدین به پزشکا توهین کنین؟؟؟ 

امیدوارم کمتر از تخصص تو یکی از رشته های پزشکی نباشه

مثالتونم خیلی مسخرس

تشخیص اتیسم خیلی سخته 

کسی که خوب شه اتیسم نیست و کسی که نشه احتمال اتیسم داره

حاضری قسم بخوری؟ فکر کردی کی هستی ؟؟

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰 
من مطالعه و تحقیق  خیلی زیاد کردم، و به این نتیجه رسیدم که اوتیسم درمان ندارد! می‌دونی چرا ...

خطاب کردن جامعه پزشکی(ک تمام تلاشش رو در جهت درمان و بهبود افراد انجام میده) تحت عنوان کفتار شخصیت شما رو نشون میده!!!!

منبع :به جون تو

دختر بچه یی که گم شد تو دنیایی آدم بزرگا🎈        چرا تا نوبت جوانی ما شد همه چی در سطح جهانی به فنا رفت🎃               ولی تهش نه سرانجام کار خوب شد؛نه مارستگار شدیم🥀         تو خوشگلو پولدار باش؛من بهت قول میدم طرفت تو رو واسه خودت بخواد👑کاربری دست دو نفر نیست اگه یه جا یه چیز گفتم جای دیگه یه چیز برای رد گم کنیه🤪🤪
خطاب کردن جامعه پزشکی(ک تمام تلاشش رو در جهت درمان و بهبود افراد انجام میده) تحت عنوان کفتار شخصیت ش ...

معلوم نیست کجا یه پزشک سوختتش اومده اراجیف بهم میبافه

لطفا لایکم نکنین لایکم نکنین  لایکم نکنین  لایکم نکنین ریپم کنین خوشحال شم🥰🥰