2777
2789
عنوان

من هزار جور فکر و خیال دارم شما چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 123 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند شبه تب میکنه . خورد به پنچ شنبه و جمعه. شنبه هم عمل شدم. از طرفی هم غده های لنفاوی گردنش تورم پی ...

مواظبش باش عزیزم اون الان حس اینکه کنارش نیستی تازه رقیب جدیدم اومده داره روحیه شما رو هم میبینه بدتر میشه

بهش بگو دوسش داری

چه قرص خوابی میخورین؟

آلپروزام نیم . یک ورق دارم. گاهی یکدونه ميندازم. 

برای استرس واضطراب هم خوبه.  جزو ضعیفاست تو خواب آورها

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲                           https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403   لینک گروه ختم قرآن در ایتا 

درکت میکنم عزیزم یه شبا هست که برپول نون شب میمونم بازم میگم شکرخدا الانم توکل کن برخدا

اگه بگم روم نمیشه تو فک وفامیل باکسی رفت امد کنم باورت میشه.ازلحاظ روحی واااااقعا داغونم توروخدا هرکی تونست برام دعا کنین محتاج دعاهای قلب مهربون وپاک شماهام نیاز ب معجزه دارم💜

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدا حفظش کنه . سایه اش مستدام

ممنون عزیزم دعا کن کمتر غصه بخورع

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
منم مامانیم ناراحته🥺

چرا عزیزم 

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺
آلپروزام نیم . یک ورق دارم. گاهی یکدونه ميندازم. 

من ترانکوپین میخورم

البته منم‌گاهی نه همیشه

وقتی فکروخیال داشته باشم؛یا وقتایی که فرداش کارمهمی داشته باشم ازاسترس خوابم نبره میخورم

والبته مسافرت برم حتما بایدهرشب بخورم وگرنه اصلاخوابم نمیبزه

الهی وربی من لی غیرک
مواظبش باش عزیزم اون الان حس اینکه کنارش نیستی تازه رقیب جدیدم اومده داره روحیه شما رو هم میبینه بدت ...

الازم پیش خودم خوابیده. مواظبش باشم تبش بالا نره. اصلا دلم نمیخواد بستری بشه. تو خونه پیش خودم خوب بشه فقط. خودم کور بشم خار به پای این بچه نشه. خیلی مهربون و دلسوزه بخدا