2777
2789
عنوان

من هزار جور فکر و خیال دارم شما چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 123 پست
دخترت تبش روحیه تو رو میخواد بهش توجه کن

چند شبه تب میکنه . خورد به پنچ شنبه و جمعه. شنبه هم عمل شدم. از طرفی هم غده های لنفاوی گردنش تورم پیدا کرده. دارم دیوونه میشم بخدا. برام دعا کنین

ازاینکه ۸ساله متاهلم و هیچی نداریم داغونم اصابم بهم ریختس.ماهی۵تومن کرایه میدیم کم اوردم.امشب ی دل س ...

درکت میکنم عزیزم یه شبا هست که برپول نون شب میمونم

بازم میگم شکرخدا

الانم توکل کن برخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو فکر مامانمم دردش بجونم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

من یه کنکوری بدبختم که روزا گیج خوابم و بیهوش میشم بعدم که بیدار میشم بازم هنگم تا میام یذره به خودم بیام شب میشه و میگم از فردا🤝🏻

شبا خوابم نمیبره از بس روزا خوابم

وقتیم خوابم نبره دوباره صبحش بی حالم و خوابم‌میاد و ... این چرخه ادامه داره😑

توکلت به الله باشه . زندگی همیشه سربالایی نیست بالاخره روزهای شادی و رفاه هم میرسه . فقط بدون تو سخت ...

درسته همه مشکل دارن اما بزرگترین مشکل اخلاقی خودم اینه ک من زیادی تو زندگی مسعولیت پذیرم و به همه چی اهمیت میدم نمیتونم بیخیال چیزی باشم اما شوهرم کااااااملا خونسردو ولخرج بخدا بیشتر وقتا روم نمیشه باکسی رفت امد کنم ازبس ک تماااااتم فامیلا چ شوهری چ سمت خودم همشون همه چی دارن فقط منوشوهرم مثل گاو پیشونی سفیدیم تو فامیل😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون