2777
2789
عنوان

من هزار جور فکر و خیال دارم شما چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 123 پست
دخترت تبش روحیه تو رو میخواد بهش توجه کن

چند شبه تب میکنه . خورد به پنچ شنبه و جمعه. شنبه هم عمل شدم. از طرفی هم غده های لنفاوی گردنش تورم پیدا کرده. دارم دیوونه میشم بخدا. برام دعا کنین

ازاینکه ۸ساله متاهلم و هیچی نداریم داغونم اصابم بهم ریختس.ماهی۵تومن کرایه میدیم کم اوردم.امشب ی دل س ...

درکت میکنم عزیزم یه شبا هست که برپول نون شب میمونم

بازم میگم شکرخدا

الانم توکل کن برخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو فکر مامانمم دردش بجونم

🇵🇸بچه های بیگناه معصوم نباید جنگ رو ببینن نباید ارزوی خواب راحت و خنده و بازی داشته باشن لطفا لطفا لطفا  دعا کنید براشون 😭                    اونجایی که شاعر میگه!چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان دقیقا منو توصیف کرده😊😂 کاربری نهم😐 شهریار اسمی هست که میخام روی پسرم بذارم😍تصمیم دارم اینبار سرم تو لاک خودم باشع😂 میخام از غذاهام و جاهای دیدنی شهرم و خوراکیام و تفریحاتم  تاپیک بزنم 😉 22سالمه و 7ساله متاهلم خداروشکر بابت بودن همسرم😍 دعا کنید ب زودی مامان شم 🥺

من یه کنکوری بدبختم که روزا گیج خوابم و بیهوش میشم بعدم که بیدار میشم بازم هنگم تا میام یذره به خودم بیام شب میشه و میگم از فردا🤝🏻

شبا خوابم نمیبره از بس روزا خوابم

وقتیم خوابم نبره دوباره صبحش بی حالم و خوابم‌میاد و ... این چرخه ادامه داره😑

توکلت به الله باشه . زندگی همیشه سربالایی نیست بالاخره روزهای شادی و رفاه هم میرسه . فقط بدون تو سخت ...

درسته همه مشکل دارن اما بزرگترین مشکل اخلاقی خودم اینه ک من زیادی تو زندگی مسعولیت پذیرم و به همه چی اهمیت میدم نمیتونم بیخیال چیزی باشم اما شوهرم کااااااملا خونسردو ولخرج بخدا بیشتر وقتا روم نمیشه باکسی رفت امد کنم ازبس ک تماااااتم فامیلا چ شوهری چ سمت خودم همشون همه چی دارن فقط منوشوهرم مثل گاو پیشونی سفیدیم تو فامیل😔

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون