2777
2789

کمه

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

هرچی پیاز بریزی توش خوش مزه تر میشه مخصوصا کره گیاهی که باعث میشه مرغ خشک نشه و دو قطره زعفرون عالی میشه

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتاپياز بزرگ بزن اگر داري كمي فلفل دلمه اي رنده كن نداري پودر پاپريكا

نمك فافل زردچوبه كمي قشنگ ورز بده بزار كف تابه قشنگ مرتبش كن روش روغن بريز درشو بزار وباشعله كم بزا كر بپزه دراخر كه تقسيم بهدي كردي زعفرون بريز

دوتاپياز بزرگ بزن اگر داري كمي فلفل دلمه اي رنده كن نداري پودر پاپريكا نمك فافل زردچوبه كمي قشنگ ...

میخوام بزارم فریزر براالان نمیخوام

اره فلفل دلمه زدم

پیازش زیاد نیس

حس‌کردم بو‌پیاز میده

مرغ و با میکسر چرخ‌کن پیازم رنده ریز‌کن ۲ تا باشه  ابشو‌بگیر باهم باا دست ورز بده بهش پاپریکا نمک‌ زرد چوبه زعفرون پونه فلفل سیاه بزن مخلوط کن بزار یه ساهت یخچال بعد بریز تو تاوه داغ با کره و روغن 

من گفتم الان میگید زیاده بو پیاز میده اخه

نه بابا پیاز درست حسابی باید بریزی بوی مرغو بگیره من ۳تا بزرگ میریزم البته آب گرفته

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️