2777
2789
عنوان

آقا هستم :: آیا با این شرایط کنار همسرتون میمونید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4882 بازدید | 187 پست
خیلی سوال سختی پرسیدی از اون موقع تا حالا دارم زندگیمو زیر و رو میکنم مطمئنم اگه این بلا سر من بیا ...

واقعا چرا یه طرفه اینقدر وابسته هستید؟ کاش قدر میدونست

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی ناسپاسپاسی بدترین برخوردیه که میشه داشت ،خدا نصیب هیچکس نکنه

ان‌شاالله💌🌹

✔️اولین روز بارانی را به خاطر داری؟ غافلگیر شدیم ...چتر نداشتیم خندیدیم دویدیم وبه شالاپ شلوپ های گل آلود عشق ورزیدیم.دومین روز بارانی چطور؟پیش بینی اش را کرده بودی چتر آورده بودی و من غافلگیر شدم سعی می کردی من خیس نشوم و شانه سمت چپ تو کاملا خیس بود.و سومین روز چطور؟گفتی سرت درد می کند و حوصله نداری سرما بخوری چتر را کامل بالای سر خودت گرفتی و شانه راست من کاملا خیس شد.وچند روز پیش را چطور؟به خاطر داری؟که با یک چتر اضافه آمدی و مجبور بودیم برای اینکه پین های چتر توی چش و چالمان نرود دو قدم از هم دورتر راه برویم...فردا دیگر برای قدم زدن نمی آیم تنها برو..دکتر علی شریعتی                 خاک باش! علی ابوتراب است ....                                      هستم؛ به میزان معرفتم به حقیقت... و نیستم به میزان دور بودنم از آن...«‏اللهم أرح قلبه فهو وقلبه في قلبي.»   محبوب من!من با شما حرف‌هایی دارم که با کلمات نمی‌شود گفت؛درمانش،دیدار است... 💔! -#بےݩواےحسیݩ              درباره‌ی من: هیچم در این وادی حیران محل سکونت: شهر عمه‌ی سادات( عمه‌معصومه‌سلام‌الله علیها:)))) علایق: نوشتن برای خودِ مخدوشم، غرق‌شدن در اعماق کتابی ژرف؛ اگر قرآن و نهج‌البلاغه و کتب فلسفی باشد نیکو‌تر است! به خدا و رسول و اهل بیت و نائب خلیفه‌اش بر زمین نیز علاقه‌ی فراوانی دارم. موسیقی مورد علاقه: هر سازی که احساسات خوبم را به غلیان آورد ...در گوش برگ‌های افتاده می‌خواند؛ نگاهم را از شما بر نمی‌دارم. که اکنون،زینت زمین شده‌اید.خدای مهربان افتاده‌ها! می‌شود من هم با برگ‌ها، بیفتم به پایتان؟ برگرفته از آیه‌ی ۵۹ سوره‌ی انعام      گفت: اگر بروم چه؟گفتم: آن‌گاه تو اولین وطنی هستی‌که ساکنانش را ترک می‌کند!سعید_انصاریان   لَقَدْ خَلَقْنَا الْإِنسَانَ فِي كَبَدٍ‏که ما انسان را در رنج آفریدیم..🌱سوره بلد_آیه ۴ مارا در بازارچه ی رنج می گردانند‏و هرکس را به اندازه وسع خَریدَش ‏رنج می دهند..!
حتی اگه یه روز فکر کنی جوونی تو ازدست میدی آیندت رو از دست میدی کل جسمت خسته بشه بازم میمونی؟ 

نمیدونم آدم تا توی شرایط نباشه نمیتونه قطعی بگه

ولی اگر برعکس میشد دوست داشتم که کنارم باشه

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

😂😂😂😂😂😂😂😂 سوالت تو این تاپیک خیلی اساسی بود😂😂😂اصن جوری به قضیه نگاه مبکنید که انگار کل زن ...

چیز عجیبی نیست عزیزم 😐

کل زندگی رو این مورد نیست اگه به صورت موقت مشکلی پیش بیاد میشه تحمل کرد

ولی وقتی یک زن جوان شوهرش تا آخر عمر از نظر جنسی از کار بیوفته خب چه غلطی کنه؟؟؟ حق زندگی نداره؟؟ 

حالا اگه کسی خودش هم از این نظر غیر فعال باشه استثنا هست ولی هیچ آدمی با طبع معمولی دوست نداره که تا آخر عمرش از رابطه جنسی محروم بشه 

مگه اینکه تو شرایط خیلی خاص باشه یک عشق خیلی خاص و ویژه ای به طرف داشته باشه و غیره

واقعا چرا یه طرفه اینقدر وابسته هستید؟ کاش قدر میدونست

نجیبه، هرز نمیره، بی اشتباهه، زحمتکشه

ظاهر جذابی هم داره که البته این حتی قبل از ازدواج هم هیچوقت ملاکم نبوده

اینا حُسنهاش بود

ولی وحشتناک غیراجتماعی و نساز و بی عاطفست

نمیدونم

شاید من دکمه غلط کردم زندگیمو گم کردم

شاید هم از بس زندگیمون پایین بالا داشته زور خاطره هامون از آرزوهامون بیشتر شده

ولی از یه تارموش تا تمام هیکلشو با جون و دل تعهد میدم🤚

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊

من مجردم منتهی میموندم چون توقع داشتم اگه قضیه برعکس بود اون بمونه فک میکنم زندگی مشترک یعنی در هر حالی کنار هم موندن‌ 

البته شاید اینکه قبل از سانحه آقا چطور رفتار مبکرده تاثیر داشته اینکه واقعا همو میخواستن و ارزشش رو داره

🔴چرا قبل از اینکه میخوایید پست رو ریپلای کنید لایک میکنید؟!😬😤🔴 یعنی اگه تو نی نی سایت بگی نفس میکشم میگن برا کدوم شهری؟ کجایی؟ مگه هنوزم کسی هست نفس بکشه این چیزا برا عهد قاجاره🤦‍♀️😤😤 اینجا هر کسی بر اساس تفکر و عقاید خودش نظر میده وقتی نظری میپرسی با عقل خودت بررسی اش کن بعد تصمیم بگیر یاد بگیر خودت مسئول زندگی خودت هستی الکی بر اساس چهار تا نظر آتش به زندگیت نزن پشیمونی بعدش سودی نداره 😉🙃🙃 
نجیبه، هرز نمیره، بی اشتباهه، زحمتکشه ظاهر جذابی هم داره که البته این حتی قبل از ازدواج هم هیچوقت م ...

زنده باشید. بزرگوارید واقعا 🙏🙏🙏 خدا کنه ارزش شما رو شوهرتون بفهمه

(( آقا هستم )) 🙏🙏 وارد تاپیک خصوصی بانوان نمیشم. در ضمن کاربر قدیمی هستم!
آرزو نمیکنم همسرت باهات اینکارو کنه ولی دوست عزیز کاش یکم به جمله ات فکر میکردی

وا دوست عزیز توفکرکن اگه شوهرم فلج میشد که گفتم اگه پول داشتم پرستارمیگرفتم تاابد پیشش میموندم و به دستور خدا که زن فقط باید یه شوهر داشته باشه گوش میدادم ولی فکرکن من الان فلج شدم وشوهرم پیشم موند پس نیازشو چیکارکنه منظورم فقط درصورت فلج شدنه نه چیز دیگه و موقعیت دیگه ای خدا هم که حرومش نکرده اگه بخواد پنهانی اینکارو بکنه چندساعتی پیش اون زنش باشه اصلا هم بهم برنمیخوره

دل تنگ توم دلم باران دهانم باران چشمم باران