2777
2789
عنوان

مجردا بيان

157 بازدید | 23 پست

مجرديا يا متاهلايي كه دوست دارن مجردا سرو سامون بگيرن بيان.من ادم خوبي نيستم اما حتم دارم دعا در حق هم مستجابه  هر كي برام اين ايه مجربو كه براي ازدواجه خوند و خدارو قسم داد كه من امسال عروس بشم و خوشبخت بشم اسمشو بذاره منم ميخونم براش اگر چشمتون به اسم يكي ديگم تو كامنتا خورد اونم مد نظر داشته باشيد اينطوري در حق هم دعا كرديم.

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا[.

خوندم برات..دعا کن به عشقم برسم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله امسال همه دخترها و پسرهای دم بخت ازدواج کنن و خوشبخت شن انشاءالله 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
حتی اونایی که نمیخوان ازدواج کنن؟

نه شامل اونا نمیشه خیالت راحت

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
🫠😅نترسه

چی بگم دعا خیرم کنیم یکی هست گیر. بده خوب کاملا مشخصه دعایی که کردم شامل کسانی که دوست دارن ازدواج کنن 

چی بگم دعا خیرم کنیم یکی هست گیر. بده خوب کاملا مشخصه دعایی که کردم شامل کسانی که دارن ازدواج کنن&nb ...

آره دیگه برا اونایی که خواهانشن و دوست دارن ... ،بقول شما اونا رو شامل میشه...

چی بگم دعا خیرم کنیم یکی هست گیر. بده خوب کاملا مشخصه دعایی که کردم شامل کسانی که دارن ازدواج کنن&nb ...

والا الان اونایی م که میخوان یِ موقع میبینی نمیشه ،سخت میشه ... ،دیگه حالا اونایی که نمی‌خوان، ولی فک کنم برا اینا بهتر میشه 🤷‍♀️😅💁‍♀️

آره دیگه برا اونایی که خواهانشن و دوست دارن ... ،بقول شما اونا رو شامل میشه...

میگم پستتون راجب چله گرفتن دیدم اون خانم برای بقیه هم نائب میشن برای چله ؟ بعد مومن هستن؟ 

والا الان اونایی م که میخوان یِ موقع میبینی نمیشه ،سخت میشه ... ،دیگه حالا اونایی که نمی‌خوان، ولی ف ...

انشاءالله برا هممون خیر بشه