2777
2789
عزیزم دردم به نسبت کمتره.. کشیدگی پا رو کم دارم..ولی پامو راحت زمین میزارم.. به نظرم هر دو پام یک ان ...

اها خدارو شکر زود فهمیدی هنوز ب اوگ مرحله نرسیده🌸🌱

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایااااااا یعنی از این بدتر هم هست؟

اره عزیزم‌ واسه تو خیلی اسونه .عود کردنی ن گیتونی بشینی ن راه بری حس میکنی پات کوتاه شده در کل خیلی سخته خدارو شکر برا تو هنوز اونجوری نیست 🌸❤نگران نباش ب امید خدا حل میشع 

اره عزیزم‌ واسه تو خیلی اسونه .عود کردنی ن گیتونی بشینی ن راه بری حس میکنی پات کوتاه شده در کل خیلی ...

وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم مرسی از انرژی حرفات.. آخه بهم گفت باید پلاتین بزارم..!! به نظرت بازم آسونه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
وااای خدا از دهنت بشنوه عزیزم مرسی از انرژی حرفات.. آخه بهم گفت باید پلاتین بزارم..!! به نظرت بازم آ ...

پلاتین رو برای این میزارن که ستون فقراتت لغزش نداشته باشه .و فشار زیادی به دیسک کمرت نیاد .درکت میکنم اسمش ادمو به استرس میندازه ولی اینا همش بخاطر اینه ک سلامتیت و تضمین کنه .که هم ب نخاعت اسیب نرسه همم بهبودیت بعد عمل سریع تر باشه ...

بخدا از ته دل دعا میکنمت....

تاپیکتم ذخیره کردم تا چند وقت یبار حالت و بپرسم ببینم به انید خدا جراحی کردی یا ن 💚💚💚🌱

هر چی سریع تر اقدام کن ک اوضاع بد تر نشه .پیش متخصص  که جراحی بنویسع برات .بعدش بیمارستان نوبت بگیر💚ک زیاد الاف نشی ..

فقط خاهش میکنم طولش نده ..

زود بهتر میشی 

پلاتین رو برای این میزارن که ستون فقراتت لغزش نداشته باشه .و فشار زیادی به دیسک کمرت نیاد .درکت میکن ...

قربونت برم عزیزم.. مرسی که اینقدر مهربونی و پر از انرژی... دیروز به خدا گفتم خودت بهترین راه رو برام باز کن.. شک ندارم تو و حرفات فرستاده خدایی... 😘😘😘 انشالله هر چی از جون پا میخوای بهترینش رو روزیت کنه 

قربونت برم عزیزم.. مرسی که اینقدر مهربونی و پر از انرژی... دیروز به خدا گفتم خودت بهترین راه رو برام ...

💚عزیزی .

چون من خودم پدرم و اذیتاشو دیدم خیلی از اذیتاش میدونم .

تا تاپیکت رو دیدم سریع اومدم هر چی از تجربیاتمون از دیسک میدونم بگم تا شاید بدردت بخوره ..🌱💫❤

ممنون بابت دعای قشنگت مطمعنم به امید خدا به زودی زود عمل میکنی و راحت میشی...

💚عزیزی . چون من خودم پدرم و اذیتاشو دیدم خیلی از اذیتاش میدونم . تا تاپیکت رو دیدم سریع اومدم هر ...

سلام عزیزم

بعد از عمل دیسک می‌شه ورزش کرد؟ رفت باشگاه؟ دوید؟

خسته‌ام، خسته از این‌گونه دوام آوردن! 
سلام عزیزم بعد از عمل دیسک می‌شه ورزش کرد؟ رفت باشگاه؟ دوید؟

ن ۲ سال ورزش سنگین نباید کنی .

ولی هر روز نیم ساعت تا یک ساعت بااااید پیاده روی کنی ...

باشگاه تا دوسال نباید بری.

ورزش هم میشه استخر رفت ..

دویدن اولاش زیاد خوب نیست .❤❤❤

سلام خسته نباشید ببخشین حالتون بهتره؟ عمل کردین؟ آخه گفتین اگه تا  آخر این ماه بهتر نشم عمل میک ...

سلام ممنونم.. نه عمل نکردم.. اما خیلی بدتر شدم.. یکشنبه نوبت دکتر دارم که احتمالا اورژانسی بفرستم عمل و انشالله به امید خدا حتما عمل میکنم.. چون چاره دیگه ای برم نمونده.. خیلی دردهای وحشتناکی دارم و از زندگی افتادم

عزیزم تاپیکتون رو خوندم.. منم تنگی کانال نخاعی دارم.. چندین ماهه هفت جراح رفتم گفتن. عمل ولی ترسیدم.. اما الان پشیمونم.. چون اون موقع فقط پای راستم درگیر بود اما الان پای چپم هم درگیر شده.. درد از وسط کمر کیرنه به باسن و رون و دو تا ساق پام. دیشب تلفنی با دکتر صحبت کردم برام متادون تجویز کرد.. هیچ مسکنی دیگه بهم تاثیر نمیکنه... من این مدت لیزر و فیزیو و استخر و ورزش و همه چی رفتم. ولی همه موقت بود..