2777
2789
مشهدم عزیزم... دکتر سه ماه پیش بهم گفت فوری عمل کن.. اما نکردم.. رفتم دنبال فیزیوتراپی و لیزر پرتوان ...

اونا همش الکیه .زود عمل کنی ن اذیت داره .ن مراقبتش سخته .نه ریسک داره .بمونع بد میشه .عمل کن هیچچچچی نمیشه بخدا خیلی اسونه .

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا همش الکیه .زود عمل کنی ن اذیت داره .ن مراقبتش سخته .نه ریسک داره .بمونع بد میشه .عمل کن هیچچچچی ...

از کجا میدونی گلم؟ تجربه داری؟ تازه دکتر بهم گفت باید پلاتین با دو تا بست بزارم 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
از کجا میدونی گلم؟ تجربه داری؟ تازه دکتر بهم گفت باید پلاتین با دو تا بست بزارم 

میگم که بابام چندین سال هر روشی رو بگی امتحان کرد تا اینکه جواب نداد هیچ بد تر یه پاش بی حس شده بود کاملا فلج...

اما با عمل شکر خدا حل شد.البته دکترشم واقعا عالی بود ....

میگم که بابام چندین سال هر روشی رو بگی امتحان کرد تا اینکه جواب نداد هیچ بد تر یه پاش بی حس شده بود ...

آهان.. اونقدر گیجم پستاتو خوندم باز یادم رفت.. برام دعا کن گلم.. اگر تا آخر این ماه بهتر نشدم جراحی میکنم

آهان.. اونقدر گیجم پستاتو خوندم باز یادم رفت.. برام دعا کن گلم.. اگر تا آخر این ماه بهتر نشدم جراحی ...

حتما دعات میکنم گلم .بهترین راه واسه شما جراحیه ریسک بد تر شدنت رو از بین میبره ...

اصلا هم نگران نباش ۱۲ ساعت بعد جراحی کاملا راحت راه میری دردت وایمیسته خیلی راحت میشی .بهترین راه واسه دیسک جراحیه البته با تشخیص دکتر .

نگفت عمل باز لازمه یا لیزر؟؟؟

حتما دعات میکنم گلم .بهترین راه واسه شما جراحیه ریسک بد تر شدنت رو از بین میبره ... اصلا هم نگران ن ...

مرسی از انرژی خوب حرفات.. گفت جراحی باز یه پلاتین با دو تا بست هم باید بزاریم..من پنج تا جراح رفتم..‌چهارتاشون‌گفتن عمل.. یکی گفت فعلا عمل لازم نیست.. فرستادم فیزیو تراپی .‌لیزر

مادرشوهرم ۱۲سال پیش گفتن بایدعمل کنی نکردالان هم خوبه

خداروشکر.. کار خاصی کرد که خوب شد؟ بهش‌فگته بودن اکر‌عمل نکنه فلج میشه و...!؟

مرسی از انرژی خوب حرفات.. گفت جراحی باز یه پلاتین با دو تا بست هم باید بزاریم..من پنج تا جراح رفتم.. ...

اها.پس اگه اینجوریه جراحی بهترین راهه هر چقد زود تر بتونی بری بهتره برات 🌱❤مطمعنم زود زود خوب میشی .

دیسک وقتی عود میکنه راهش همینه .

از اب درمانی و ‌....هزاررتا چیز دیگه ام اسون تره .نه کلافت میکنه ن چیزی .یدونه بعد عمل کمربند میگن میگیری اونو میبندی راحت راحت پا میشی میشینی و کلا دیگ .یذره ام ک مراقبتاشو انجام بدی ک دیگ واقعا هیچ اذیتی نداره.

بیچاره بابام خودش میگفت دیگه میگفت بعد عمل انگار بدنم از یه اذیت هزار ساله راحت شده انقد که حالش خوب بود .

امیدوارم تو از پدر منم بهتر باشه وضعت .چند سالته ؟

مادرشوهرم ۱۲سال پیش گفتن بایدعمل کنی نکردالان هم خوبه

بتگی داره دیسک عفونت کرده باشه یا نه .

متورم شده باشه یا ن.

مهره چندم باشه.

از بین مهره ها زده باشه بیرون و هزار تا فاکتور دیگه ....

یه سوال ببخشیدا..

شمام درد داشتنی حس میکنی  عضله پاهات کشیده میشه راحت نمیتونی بزاری زمین؟؟

یا حس میکنی ک یه پات کوتاه تره؟(در حالی ک توی واقعیت اینجور نیست).

دردت به پاهات میریزه؟؟

یه سوال ببخشیدا.. شمام درد داشتنی حس میکنی  عضله پاهات کشیده میشه راحت نمیتونی بزاری زمین؟؟ ی ...

عزیزم دردم به نسبت کمتره.. کشیدگی پا رو کم دارم..ولی پامو راحت زمین میزارم.. به نظرم هر دو پام یک اندازه ست