من چند تا جراح ستون فقرات رفتم همه بهم گفتند عمل.. کلی هم ترسوندنم که اگر عمل نکنم فلج میشم و کنترل ادرار رو از دست میدم و.... نمیدونم چکار کنم؟ دردام کم و قابل تحمله... از عمل خیلی خیلی میترسم.. از آسبب ها و مراقبت های بعدش
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پدربزرگم یه بار چندین سال پیش عمل کرده بود، دو سال پیش دوباره کمر درد و ایناش شروع شد به طوری که پی ...
چه دارویی عزیزم؟ شهرتون کجاست؟ من دکتر طب سنتی رفتم.. اون بهم گفت عمل نمیخواد.. الان دارم با دارو و درمان سنتی پیش میرم.. اما نمبدونم نتیجه میده یا نه
Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
وااای راست میگی؟؟! دلم خوشه دردم کم . قابل تحمله،😭
بخدا وضع عموم ک خیلی وخیمه بیچاره ن میتونه راحت دراز بکشه نه راه بره چندین ساله تجمل کرده .
اگ شرایطشو داری عمل کن نزار بمونه بیشتر شه .نگران مراقبتشم نباش زود اقدام کنی خیلی اسونه بلافاصله بعد عمل دردت قطع میشه فقط مراقبت میکنی چن وقت که اونم خیلی اسونه .
من ریز تا درشتشو دیدم دیگه ..بلبام دائم جلو چشمم بود.
کدوم شهری؟
کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..
وااای راست میگی؟؟! دلم خوشه دردم کم . قابل تحمله،😭
پدرم همین طور بود درداش کم شده بود مام میگفتیم حتما بهتر شده بعد چند سال رفت دکتر دید عصبش خیلی ضعیف شده و دکتر اورژانسی عملش کرد ... الان دیسکش برطرف شده اما اون عصبی که ضعیف شده رو باز داره براش میره دکتر ... اگه زودتر عمل میکرد اینجوری نمیشد ...