2777
2789
میدونی مشهد همچین دکتری هست؟

تهرآن من دکتر خردمند رو میشناسم که انجام میده

شما برو پیش متخصص مغز و اعصاب

بپرس 

این روش جدید هست خیلی خوبه  

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 

اره عموم دیسک داشت دکترا همشون میگفتن باید عمل کنه 

ی دکتر رفت دکتر میربلوک بود اسمش که بعدها بابامم بردم پیش همون دکتر

بدون عمل با اوزون تراپی و فیزیوتراپی خیلی بهتر کرد حالشو 

شریعتیه کلینیکش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگم یه بار چندین سال پیش عمل کرده بود، دو سال پیش دوباره کمر درد و ایناش شروع شد به طوری که پی ...

چه دارویی عزیزم؟ شهرتون کجاست؟ من دکتر طب سنتی رفتم.. اون بهم گفت عمل نمی‌خواد.. الان دارم با دارو و درمان سنتی پیش میرم.. اما نمبدونم نتیجه میده یا نه 

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔
وااای راست میگی؟؟! دلم خوشه دردم کم . قابل تحمله،😭

بخدا وضع عموم ک خیلی وخیمه بیچاره ن میتونه راحت دراز بکشه نه راه بره چندین ساله تجمل کرده .

اگ شرایطشو داری عمل کن نزار بمونه بیشتر شه .نگران مراقبتشم نباش زود اقدام کنی خیلی اسونه بلافاصله بعد عمل دردت قطع میشه فقط مراقبت میکنی چن وقت که اونم خیلی اسونه .

من ریز تا درشتشو دیدم دیگه ..بلبام دائم جلو چشمم بود.

کدوم شهری؟

کاربری دست دونفره عزیزانم 🙂عقل حکم میکرد که بگم🦋 ..

تحقیق کن برو جایی که از روش های غیر تهاجمی استفاده میکنن له جای عمل

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
مادر من مشکل جابه جایی مهره دیسک کمر و تنگی نخاع داشت از عمل میترسیدرو به فلجی بود سه ماهه عمل کرده ...

خدا انشالله روز به روز بهترشون کنه.. چند ماه استراحت بعد عمل بهشون دادن

وااای راست میگی؟؟! دلم خوشه دردم کم . قابل تحمله،😭

پدرم همین طور بود درداش کم شده بود مام می‌گفتیم حتما بهتر شده بعد چند سال رفت دکتر دید عصبش خیلی ضعیف شده و دکتر اورژانسی عملش کرد ... الان دیسکش برطرف شده اما اون عصبی که ضعیف شده رو باز داره براش می‌ره دکتر ... اگه زودتر عمل می‌کرد اینجوری نمیشد ... 

بخدا وضع عموم ک خیلی وخیمه بیچاره ن میتونه راحت دراز بکشه نه راه بره چندین ساله تجمل کرده . اگ شرای ...

مشهدم عزیزم... دکتر سه ماه پیش بهم گفت فوری عمل کن.. اما نکردم.. رفتم دنبال فیزیوتراپی و لیزر پرتوان و آب درمانی و.... اما آنچنان تاثیری ندیدم

پدرم همین طور بود درداش کم شده بود مام می‌گفتیم حتما بهتر شده بعد چند سال رفت دکتر دید عصبش خیلی ضعی ...

خدااای من.. دکتر به منم همینو گفت.. منتها جدی نگرفتم 

چه دارویی عزیزم؟ شهرتون کجاست؟ من دکتر طب سنتی رفتم.. اون بهم گفت عمل نمی‌خواد.. الان دارم با دارو و ...

والا دقیق اطلاع ندارم داروش چی بود ولی دیسک کمر و درد شدید داشتن

ما سنندجیم، دکتر رامین رجبی بودن

مسیرتون دوره وگرنه یه سر میزدین بد نبود، خیلیا ازش راضی بودن

راستش من به طب سنتی زیاد اعتقاد ندارم اما انشاءالله واسه شما جواب بده

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟
مشهدم عزیزم... دکتر سه ماه پیش بهم گفت فوری عمل کن.. اما نکردم.. رفتم دنبال فیزیوتراپی و لیزر پرتوان ...

پیگیر باش عمل کنی خوب میشی انشاالله قبلش برو زیارت امام رضا بعد دکتر خوب میشی به امید خدا