2777
2789

نمیخواد غذا بخوره رشدش خیلی کمه همش میچسبه ب سینه ک اونم خالی شده و انگار اصلا مقوی نیس شیرم دارم دق میکنم ۱۶ماهشه ۸کیلو و ۷۰سانت خسته ام کرد از زندگی 

دیگه بهش شیر نده سعی کن کم کم شیرشو جدا بکنی خیلی کم بکنی که مجبور بشه غذا بخوره

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت یه کاری نکردی که از غذا بدش بیاد عزیزم؟

به زور بهش ندادی؟ با کارتون بهش غذا میدی؟ مدام جلوش از بدغذاییش میگی؟

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
غذارو شروع کن براش  تو خارج از 9ماهگی غذا شروع میگنن

۹ماه که خیلی دیره ایران از ۵ماه شروع میشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
از صبح اینقد گریه کرد سعی کردم ندم ای وای ک سرسام گرفتم

غذای انگشتی بده بزار جلوش خودش بخوره بازی کنه و... پسر من عاشق کوکوسیب زمینی هست میدم دستش خودش میخوره ولی بشقاب و قاشق دستم ببینه در میره

از صبح اینقد گریه کرد سعی کردم ندم ای وای ک سرسام گرفتم

اگه مثلا از صبح تا ظهر ندادی روزهای دیگه هم همین کار رو ادامه بده

بعد از چند روز عادت میکنه یکم تحمل کن

بعدا میتونی عصرشو هم بگیری

بذار یکی دو بار وقت خوابش بخوره. ولی اینطوری نه که تا حوصله اش سر رفت بیاد دنبال شیر خوردن

خودت یه کاری نکردی که از غذا بدش بیاد عزیزم؟ به زور بهش ندادی؟ با کارتون بهش غذا میدی؟ مدام جلوش از ...

از بدغذابودنش هم میگم 

اولان دیگه سعی میکنم کمتر بگمدو تلویزیون روشن نکنم موقع غذا ولی بی‌فایده اس

اگه مثلا از صبح تا ظهر ندادی روزهای دیگه هم همین کار رو ادامه بده بعد از چند روز عادت میکنه یکم تحم ...

من یه ماه پیش میخواستم از شیر بگیرمش و روزی ۳وعده میدادم مریض شد هیچی نخورد مجبور شدم باز بدم