باورت میشهرهفته قبل کل هفته بغیر از شیر حتی یه لقمه هم غذا نخورد قدش منو دق میده
میدونم بچه هام همینجوری بودن یعنی صب تا شب میخوردن روزم خییییلی کم غذا فقط شیر خودم پوست استخون شده بودم همه بهم میگفتن نکنه شوهرت باهات بده که اینقد لاغر شدی درحالیکه بچه هم اصلا وزن نمیگرفت حتی یه بار عمم پیش شوهرم بهم گفت انگار غذا نمیخورین که اینقد لاغرین شوهرم داشت دیونه میشد خودشم خیلی دست و دلباز بخاطر همین خیلی ناراحت شد تو مث من نشو میان وعده بهش شیر موز یا شیر کاکائو یا شیر ساده بده تا کم کم عادت شو ترک کنه خودتم از پا میفتی
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمام این مشکلو دارید؟من خیلی میترسم همیشه مادرم آرومم میکرد واسم دعا میکرد دو ماهه فوت کرد دارم دیوو ...
خدا بیامرزه عزیز ناراحت شدم....
بچه م دیر به دیر وزن میگیره،،هر غذایی رو هم نمیخوره ،ضعیفه هر کی ببینه فکر نمیکنه یه ساله شه،،میخوام ببرمش آزمایش خون بگیرم میترسم کم خونی داشته باشه....دکتر رفتی بی زحمت نتیجه به منم بگین
خدا بیامرزه عزیز ناراحت شدم.... بچه م دیر به دیر وزن میگیره،،هر غذایی رو هم نمیخوره ،ضعیفه هر کی بب ...
نگران نباش ببرش چکاب هرچی رو زود بفهمی خوبه دختر من از چهار تا نه ماهگی وزن نگرف باورت میشه بعدشم هی مریض میشد وزنش کمتر میشد.خیلی اذیت شدم الان ضعیفه.اومدم از دکتر میگم بهت دعامون کن
ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه