2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم باشم نمبگم ولی خب بیچاره ب دلش مونده انقد ناراحته شاید یاد بگیره دیگه رودرواسی نکنه و این زنجیر ...

ااخلاقشونم یه جوریه خیلی زود ناراحت میشن واقعا رو دروایسی بده اصلا نباید تولد میرفتم وقتی پول نداشتم

حالا جمعه میاد جلو خودم اون لباس میپوشه منم دق میکنم ای خدا میخوام پسش بگیرم

به خداچندسال دیگه به این افکارت وکارهات خنده ات میگیره وشایدازرفتارت خجالت هم بکشی 

بگی وای من چرااین کاربه خاطریک لباس کردم و...

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
به خداچندسال دیگه به این افکارت وکارهات خنده ات میگیره وشایدازرفتارت خجالت هم بکشی  بگی وای من ...

آره حرفت درسته ولی خدایی اونم نباید کادو رو پس میداد حالا تنگ گشاد اسب پیش کش رو دندونش نمیشمرن

ااخلاقشونم یه جوریه خیلی زود ناراحت میشن واقعا رو دروایسی بده اصلا نباید تولد میرفتم وقتی پول نداشتم

هرچی میکشیم از رودرواسیه

کاش بهمون مهارت نه گفتن یاد میدادن

ب جاریتم یاد میدادن حریم خصوصی دیگرانو احترام بذاره

الان آوردش من یدونه دیگه شومیز شلوار داشتم اونو گفت چه خشگله گفتم قابل نداره اونو برداشت به جای کادو ...

چه بیشعوره جاریت😐چرا جایی که دقیقه نود دعوتت کردی میری عزیزم؟

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻 بخوام ادبی بگم👈🏻 برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه .                    (Free Free Palestine 🫒🇵🇸🕊️)

آره حرفت درسته ولی خدایی اونم نباید کادو رو پس میداد حالا تنگ گشاد اسب پیش کش رو دندونش نمیشمرن

بله 

اماسعی کنیم همیشه مایک درجه بهتروبزرگ منش تر و اصیل ترو ....باشیم

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود