2777
2789
ببین ۴۰۰ خیلی مبلغ زیادی نیس بیخیال اون لباسشو. برو بازار بگرد نزدیک هم رنگ و مدل پیداکن بخر. چون من ...

خیلی راحته باهام خیلی زیاد خودمم نمیدونم موندم وسط بخدا همش میگم بیرم پول بدم بگم این کادوت اونوبده بعد میگم روم نمیشه که لالم من خاک تو سرم انقدر عصابم خورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی راحته باهام خیلی زیاد خودمم نمیدونم موندم وسط بخدا همش میگم بیرم پول بدم بگم این کادوت اونوبده ...

اره دیگه خودت اشتباه کردی باید همون لحظه جوابشو میدادی  لباسو برداشت باید میکفتی  فلانی اینو خریدم برای جشن سالگردازدواج. قشنگه؟ قابلتو نداره . اینجوری خودش میفهمید برنمیداشت. ولی دیگه بیخیال بااون لباس دلشو شاد کردی 

حقوق شوهرمو ریختن بگم شومیز و شلوارمو میخواستم روم نشد بگم 200بدم بگم این کادوت اونو بده زشته؟ 

کادو دادی دیگه ناراحتی نداره

بازم لباسهای شیک دیگه میبینی میخری 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اره دیگه خودت اشتباه کردی باید همون لحظه جوابشو میدادی  لباسو برداشت باید میکفتی  فلانی ای ...

اصلا خجالت کشیدم حرف بزنم شوهرم میگه فردا بریم پول بدیم اونو پس بگیرم میگم زشته همه ام میگن اونم یه جوریه اصلا زود ناراحت میشه

خیلی راحته باهام خیلی زیاد خودمم نمیدونم موندم وسط بخدا همش میگم بیرم پول بدم بگم این کادوت اونوبده ...

نه اینکارو نکن چون آدم بده میشی، بیخیال اون لباس شو، ۴۰۰هم پولی نیست، برو برای خودت یکی دیگه بخر 

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت