2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم باید همونموقع میگفتی فلانی جون من اینو برا سالگردمون خریدم اگه خوشت اومده بذار این شومیز دامنو ببرم اگه قبول کرد عوض کنم ازهمین یکی خودم برات بخرم حالت که دادی لباسو برده دیگه هیچی نگو چون واقعا زشته البته که کار اونم خیلی پررویی بوده ولی خب ارزش نداره بخاطرش بحث وناراحتی بیوفته ازاین بعد حواستو جمع کن

عزیزم باید همونموقع میگفتی فلانی جون من اینو برا سالگردمون خریدم اگه خوشت اومده بذار این شومیز دامنو ...

آره اخه به اونا حرفی نزده ناراحت میشن چه برسه به این حرفها حقیقتنم دوس ندارم اصلا دلخوری پیش بیاد

بله  اماسعی کنیم همیشه مایک درجه بهتروبزرگ منش تر و اصیل ترو ....باشیم

همین کلا من و خواهرمو در ارتباط با خانواده شوهر نابود کرد 

اونا بی خیال پررو بی ملاحظه 

جاریم علنا کاری میکنه مادرشوهرم نره اونجا

اونوقت ما همش احترام نگه میداریم،حد و مرز برا خودمون مشخص میکنیم،تو بدترین شرایط تو رو مهمون میخندیم فقطم به خاطر ذات خودمونه 

بخدا خواهرشوهرم تو بدترین وضعیتم با شوهرش قهر کرده سه روزه خونه ما هست دیشب داشت از جاریم میگفت که روز سوم که خونشون بود چه بحثی راه انداخت که خواهرشوهرم فرار کرد

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
آره اخه به اونا حرفی نزده ناراحت میشن چه برسه به این حرفها حقیقتنم دوس ندارم اصلا دلخوری پیش بیاد

ببین من از اول تایپیکت حوندم ولش کن اصلا نمیتونی بگیریش میگی از دوستت گرفتی همون روز میرفتی ازش یک شال می گرفتی راحت الانم برو بهتر از اون برای خودت بخر  غصه اونو نخور

اسی در برابر چنین ادمایی زرنگ باش 

خواهرشوهر منم پررو پررو کل خونمو میگرده چیزی خوشش اومد میبره 

منم مثل تو لاااال 

این سری چن تا قوری داشتم تو کمد دیواری 

رفته دیدتشون اومد گفت انگار چن تا قوری داری 

فوری گفتم مال من نیست مال مامانمه 

حالا هم تو نمیتونستی بگی مال کسیه😄ولی هیچوقت نزار این ادمای پررو بابت کم رویی خودت ازت بکنن

فقط 24 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
الان آوردش من یدونه دیگه شومیز شلوار داشتم اونو گفت چه خشگله گفتم قابل نداره اونو برداشت به جای کادو ...

اصلا  این تیکه از شخصیتت رو دوست ندارم 

همش در حال گریه و شکایتی 

یعنی چی این کارها ؟

فردا میخوای  همراه بچه هات تصمیم های بزرگ بگیری ... بعد نمیتونی شومیز شلوار خودت رو نگه داری؟ 

قابل نداره یعنی چی ؟وقتی دل خودت میخوادش ؟مگع کوچیکه جاریتی؟  مگه چ قدرتی اون داره ک تو نداریء؟چرا نمیتونی از وسایلت نگهداری کنی؟وقتی دلت دنبالشه ،ندی ب کس دیگه .... 

همینکه تولدش کمک کردی کافی بود .....  لباست دادی  خداراشکر پس آورد .... چرا باید باز از لباسهات انتخاب کنه با خودش ببره ... مگه اومده مغازه؟ 

چرا اینقدر ضعیف عمل میکنی؟ 

من بودم  همون روزم دست خالی میرفتم میگفتم  دیر خبر دادید نشد کادو بیارم انشالله 120ساله بشی . هر وقت داشتم میدادم . نداشتمم نمینشستم گریه کنم ... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر