2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی عادی بکنی تا بگذره 

مگر اینکه باهاش دوست  صمیمی باشی 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

جمعه تولد جاریم بود یهویی ساعت 1گفت بیاید شام خونه ما خواهر برادرامم هستن ماهم هزارتومن پول نداشتیم دیگه انقدر گریه کردم 😭😭😭نه میشد بری نه میشد نری یدونه شومیزدامن داشتم یه هفته بود خریده بودم برداشتم کادو کردم رفتیم از دقیقه رفتنمم فقط و فقط کار کردم حالا امروز زنگ زده میگه بهم تنگ بیا ببر عوض کن بچه ها چه خاکی سرم بریزم 

جمعه تولد جاریم بود یهویی ساعت 1گفت بیاید شام خونه ما خواهر برادرامم هستن ماهم هزارتومن پول نداشتیم ...

حتما برو بیارش گلم   سر فرصت ی چیز دیگه واسش بگیر بگو نشد  عوض کنم 

خدا خواسته ک مال خودت بشه  

اتفاقا الان باید خوشحال باشی 

هم تولدش رفتی هم کادو دادی 

هم شومیز دامن مال خودت شد

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

حتما برو بیارش گلم   سر فرصت ی چیز دیگه واسش بگیر بگو نشد  عوض کنم  خدا خواسته ک ...

الان آوردش من یدونه دیگه شومیز شلوار داشتم اونو گفت چه خشگله گفتم قابل نداره اونو برداشت به جای کادوش شومیز دامن رو پس داد 😭😭😭😭😭😭