2777
2789
دقیقا  حالا اگه من بودم برام تنگ بود میگفتم عیب نداره میدم به یکی که اندازشه و چیزی به طرف نمیگ ...

به تولد من یه شال خردلی و شومیزش آورد شال اصلا بهم نمیومد شومیزم هم گشاد بود هم واقعا بهم نمیومد اما روم نشد بگم بیا ببر عوض کن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شومیز دامن آورد گفت تنگه شومیز شلواری که با شوهرم ست میخواستم خودم تو جشنم بپوشم برد منم لالم چیزی ن ...

حالا چرا تو همه لباساتو ریختی جلوش که اون خوشش بیاد برش داره

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️
پیام بده بگو اونروز روم نشد بهت بگم اون لباس برای جشن خودمون خریده بودم بده به خودم من برات یکی دیگه ...

اخه اونا خیلی زود ناراحت میشن نمیخوام داستان پیش بیاد اصلا بحث پولش نیست من دیگه اون رنگی پیدا نمیکنم واسه خودم

تروخدا نظر یدید

حقیقت بهش بگو..بگو شوهرم اومده ناراحت شده که اون شومیز شلوار برا جشن خریده بودیم ست بود ...همه ی اینا رو با خنده بگو بعد بگو این پولم کادوت برو خودت هر چی دوس داری بخر

حقیقت بهش بگو..بگو شوهرم اومده ناراحت شده که اون شومیز شلوار برا جشن خریده بودیم ست بود ...همه ی این ...

خودمم میگم فردا بعدازظهر با شوهرم برم 200بدم بگم اسن کادوت اونو پس بده خودم میخام جمعه بپوشم

خودمم میگم فردا بعدازظهر با شوهرم برم 200بدم بگم اسن کادوت اونو پس بده خودم میخام جمعه بپوشم

ببین ۴۰۰ خیلی مبلغ زیادی نیس بیخیال اون لباسشو. برو بازار بگرد نزدیک هم رنگ و مدل پیداکن بخر. چون من خودم بشخصه دیگه روم نمیشه بگیرم  . تو نگاه اول دیده خوشش اومده به دلش نشسته خوب نیس بزنم ذوق کسی  ممکنه احساس راحتی کردع برداشته نمیدونم