2777
2789
عنوان

راهی دارین واسه قوام قورمه سبزی

197 بازدید | 16 پست

من از کنسرو سبزی واسه قرمه سبزی استفاده می کنم حسابی سرخ و اماده پختن نمی دونم چرا امروز سبزی جدا بود اب جدا ......قورمه سبزی هام عالی بودن قبلن الان جدیدن خیلی بد میشن بیشتر انگار تلخ میشن 

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه چرا تا  سبزی تازه هست کنسرو؟؟؟

خیلی وقته سبزی کنسرو استفاده می کنم .....جای شستن سبزی ندارم

دخترک له له کنان در حال رفتن به نانوایی بود .ادامسش رو تف کرد روی زمین .دم نانوایی دید اسکناسش نیست راه رفته را اینبار ارام برگشت روی زمین چشمش دنبال اسکناسش بود نزدیک ایستگاه اتوبوس اسکناس زیر پاشنه کفش خانمی بود ایستگاه شلوغ بود تا خواست جلو برود و به خانم بگوید پولم زیر پای شماس خانم سوار اتوبوس شد پول هم با کفش خانم رفت .اسکناس با ادامس به ته کفش خانم چسبیده بود 😐😐😐

سبزی بخر خودت خوب سرخ کن یا از سبزی خوردکنی ها آماده سرخ شده بخر 

احتمالا سوخته یا خراب بوده ک تلخ شده 

ارد و جو پرک ایناهم نریز تو خورشتهات اصلا حرفه ای نیست 

بزار آبش یه کم کشیده بشه و غلیظ تر بشه خودش 

برای تلخیش هم نصف استکان اب نارنج و نصف قاشق شکر قاطی کن بریز توش لیمو عمانی هاشم دربیاز

من قرمه سبزی درست میکنم بین المللی هر کی خواست بگه روشش رو بگم

بهم بگو😓

بهم بگو😓

من سبزی قرمه خورد شده میگیرم خودم سرخ میکنم فریز میکنم

پیاز داغ درست میکنم (پیاز و زردچوبه )همزمان یه تیکه دنبه هم میندازم توش

گوشتم  رو با پیاز سرخ میکنم فلفل سیاه میزنم

سبزی رو دوباره اضافه میکنم سرخ بشه

یه قاشق عذاخوری سرخالی شوید خشک

و یه قاشق سرخالی شنبلیله خشک میریزم رو سبزی و دوباره کمی سرخ میکنم

لوبیا قرمز از قبل خیس خورده رو اضافه میکنم آب جوش میریزم روشون

وقتی جوش اومد زیرش رو کم میکنم

وقتی پخت دو تا لیمو عمانی

کمی آبلیمو

و نمک رو اضافه میکنم

دنبه تا مرحله آخر تو قابلمه هست

من سبزی قرمه خورد شده میگیرم خودم سرخ میکنم فریز میکنم پیاز داغ درست میکنم (پیاز و زردچوبه )همزمان ...

اهان ممنونم .....ببخشید تو مرحله اول سرخ کردن سبزی روغن زیاد میزنین